Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 14:44 - Живко Суджука една от многото пионки на ДС-ТОРА НОСТРА
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2074 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.07.2017 16:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


Разследваният депутат от ГЕРБ Живко Мартинов е една от многото пионки на ДС монтирани начело на различни бизнес структури. ГЕРБ е създадена точно от такива "бизнес структури" на мафията ДС-ТОРА НОСТРА

image

Живко Мартинов, който отива на съд за това, че е изнудвал от името на премиера Бойко Борисов, е много богат човек.
Той е голям арендатор, като част от имотите му са от реституция. Имал и земи по морето, включително близо до Калиакра, и хотели.
В петък главният прокурор Сотир Цацаров внесе в НС искане за сваляне на имунитета на Мартинов за рекет над търговец от Добрич, продължил 5 години. Избраникът го плашил, че бизнесът му ще бъде смачкан, поискал от него 4 тона суджук, 60 кг телешка пастърма и филе “Елена” от името на премиера, без самият Бойко Борисов да предполага за това. Деликатесите били извозени до склад на Мартинов. Проверката на ДАНС започнала през април по сигнал на потърпевш, а миналия понеделник лично Борисов я препратил на прокуратурата.

   image

Същият търговец бил принуден от депутата да мебелира личния му офис, който той представил за такъв на ГЕРБ в Добрич. Изнудвал и полицейски шеф в града да прекрати проверка и да освободи тирове с незаконен пясък от плажа в Кранево. Депутатът взел страха на местните, че всички уволнения и назначения в Добрич минават през него, обявиха още от прокуратурата.

Пред партийните си началници в петък Мартинов твърдял, че е жертва на заговор, организиран от народния представител от БСП Красимир Янков.

“Обвиняемият Мартинов да не се опитва да обяснява случая като политическа атака. Запознах се с изявлението на главния прокурор, моето мнение е, че става дума за класически пример за рекет. Бандитски рекет, какъвто познаваме от филмите. Прокуратурата явно е извървяла пътя на суджука, след като по един безспорен начин главният прокурор обяви, че Бойко Борисов няма нищо общо”, коментира пред “24 часа” Янков, който е левият водач на добричката листа.

image

“Явно г-н Мартинов се страхува от реакцията на Бойко Борисов, която се очертава да е по-остра и действията му по-строги дори от правораздавателната система. Вероятно самият Борисов иска да пресече подобна информация за ръководители на ГЕРБ от други области, затова е толкова категоричен”, допусна той. / 24 Часа

image

Тарзан от Орлова могила движел „тъмните сделки“ на депутата със суджуците


Царството на Живко-Суджука и Галин Скачача приключи, сега като партията оттегли мощната си десница от него, че и от целия партиен актив на Добрич. Време е да станат вегетарианци!

Истински Тарзан, но не от Холивуд, а от с. Орлова могила движи „тъмните сделки“ на добричкия депутат Живко Мартинов. Народният представител, който за 5 години не се е изказвал нито веднъж от парламентарната трибуна става известен с това, че изгуби депутатския си имунитет заради 4 тона суджук.

image

Град Добрич отдавна е пропищял от двамата, както и от техните помощници бившият депутат Румен Иванов и Желязко Желязков. „Корупционното каре“ с марката ГЕРБ -Добрич държи целия град – полиция, НАП, медии, частни търговци, дори и държавни фирми.
Малцина са тези, които смеят на глас да изрекат безобразията и безчинствата на тандема, защото се действа по сталинистки. Страх, интриги, натиск от всички държавни институции – от полиция до НАП, очаква всеки, който дръзне да каже истината. Затова и добричките медии почти не отразиха скандала с народния представител, който е пратен в София да ги представлява.
Дясната ръка на депутата – „суджук“, за който говори цяла България стои в сянката на народния представител Живко Мартнов, обира парсата от сделките и комисионните и се ползва с пълната протекция на депутата.
Дружеството „Спорт груп“ има запори на дяловете на двамата собственици в полза на НАП Добрич и Енерго про.
Другото дружество БУЛМЕГААГРО, което за момента е чисто от задължения се занимава с отглеждане на зърнени, клубеноплодни, технически и фуражни култури. В града се говори, че чрез тази фирма собствениците отдават под наем собствен магазин в центъра на Добрич, бившето кино „Родина“, което е отдадено на фирми за търговски цели и куп др. обекти.
Преди години Суджука и Скачача започват бизнес със земеделски земи в Добрич и Варна с конгломерат от фирми с марката „Жизел“.
За безчинствата им преди време разказа лидерът на РЗС Яне Янев, който беше съветник на премиера в кабинета „Борисов2“.
„Натиск и рекет спрямо арендатори. Заплашват ги, че няма да получат субсидии, ако не се отчитат по съответния начин. Яки комисионни от труда на земеделските производители. На 15 фирми са изпратени проверяващи от НАП“, разказа още тогава партийният лидер.
В схемата на Мартинов и Георгиев са използвани и бедни роми, които естествено са нямали и понятие за случващото се. Писани са на конвейр фиктивни фактури и са се движили камиони с едно и също зърно, което е оформяно като различни количества, товарени и разтоварвани на определени места, без това да се е случвало в действителност.
Впоследствие конгломерата на фирми на депутата Живко Мартинов се оказва, че трябва да връща милиони от ДДС и по най-безобидния начин се прехвърля фиктивно на ром с всички задължения към НАП.

image

Фидосова влязла при котараците от ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал

http://bultimes.com/


http://bultimes.com

image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687509
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031