Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 09:30 - Седмичен хороскоп от 29.07.2013 до 04.08.2013
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1461 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   Седмичен хороскоп от 29.07.2013 до 04.08.2013

imageСега вие сте максимално амбициозни във всичко, което касае вашето семейство, местожителство и собствения ви принос в благоденствието му. Вие много енергично и целеустремено "командвате" всичко, което според вашето убеждение носи полза на семейството. Изпълнени сте със сила и здраве. Вие просто изпълвате дома, проявявайки необикновена енергия и страст. Това продължава през целия юли и достига своя пик през тази и следващата седмици. Най-малкото възможно е да се занимавате с ремонта в дома или с преместване. Много е вероятно семейството ви да се увеличи с деца, далечни и близки роднини. Самотата е нещото, което сега вие абсолютно не можете да си представите и допуснете. Апогеят на ентусиазма и стремежа към доминиране в семейството се пада тази седмица в събота и неделя.

image

През последната десетдневка на юли вие сте се сблъскали с известни трудни обстоятелства, което се е отразило върху състоянието на семейните дела и обстановката в семейството. В по-лошия случай това е съпружески раздор или скрит конфликт. От 30 юли до 9 август затрудненията се решават с помощта на не съвсем типични и разбира се, непланирани обстоятелства – намесва се някаква сила. Струва си да се каже, че в този поток са въвлечени доста силно родените през април. В крайна сметка всичко се обръща към по-добро – може би с помощта на роднини, възможно е да се неутрализира чрез интересно пътешествие. Сложните обстоятелства, които предстои да преживеят и да преодолеят всички Телци, са започнали миналата есен и ще задават труден фон на съдбата до края на 2014 година. Но ето сега и следващите два-три месеца ситуацията се формира според принципа – всяко зло за добро. Сега е най-подходящото време да се извлече полза и опит от всичко, което се случва. И да се живее пълноценно.

 

imageОсновната тема на седмицата и на целия период от средата на юли и до края на август са големите разходи. Възможни са много големи придобивки и други изплащания, често от семеен характер. Това могат да бъдат плащания за оздравителни мероприятия. Или за повишаване на професионалната квалификация. В този случай до есента можете да очаквате реална полза от тях – качествено повишение на нивото на благосъстояние за сметка на професионално израстване, например. Сега много зависи от вашите лични способности, таланти и резерв от сили – колкото те са повече, толкова повече ще расте и вашето благосъстояние. Да се разчита на ресурси отвън не си струва. Ако те присъстват в живота ви като средства на съпруга или други финансови потоци, то сега се създава напрегната конфронтация "мое-твое" в най-различни форми и варианти, създаваща и задълбочаваща вашата зависимост. Търсете компромис в понеделник и вторник.

imageЗа всички Раци без изключение животът е толкова наситен, колкото изобщо това е възможно. Някакви външни сили ви поставят в твърди или принудителни обстоятелства. Може би тези обстоятелства ще доведат до нещо по-хубаво, но те не ви позволяват да командвате съдбата си изцяло. Вие се стараете достойно да им противопоставите своята инициатива, роботоспособност и по възможност да използвате тези обстоятелства. Най-лесно от всичко е да се намери компромис и сътрудничество в понеделник и вторник. Затрудненията могат да бъдат свързани и с брачния партньор – опитват се да ви поставят в зависимост, а вашето самолюбие не допуска това. Всички нюанси на формираната ситуация, колкото и хубава или трудна да е тя, могат да бъдат оценени чрез събитията през почивните дни. В скоро време вие ще получите огромен потенциал от сили и свобода на волята, който ще ви помогне да прокарате нови пътища към социален и личен успех.

imageРождениците от седмицата получават задача от Съдбата за следващата си година – да преодолеят някакви семейни трудности, да завършат някакво семейно начинание или служебно, свързано със семейството. Вероятно вече знаете за какво става дума във вашия конкретен случай, тъй като ситуацията вече ви е подсказала това. Във вторник и сряда по този повод ще имате знакови събития. Бог да ви е на помощ, както се казва и висшите сили чрез хората наистина ще ви подкрепят във всички ситуации. Нещо повече, в резултат ще се чувствате като един уверен, свободен и необикновен човек! Привличат ви далечни страни или неизучена област на знанието. Всичко, което сега разширява вашия кръгозор, променя и вашите установени житейски принципи: вие започвате да се чувствате друг човек, много по-успешен и уверен в себе си.

imageПоследният месец преди рождения ви ден се получава доста благополучен, спокоен и престижен по отношение на вашата роля в "своя кръг". Естественият недостиг на сили и ентусиазъм, характерен за всички нас преди рождения ни ден, вие лесно ще запълните в приятелско общуване, сред хора, които са ви интересни. За социално активните хора е настъпило време за подем – в различни форми вие получавате обществено одобрение, реализирате своите планове и надежди в процеса на професионалната и обществена дейност. Покровителство и протекция – сега са много важен фактор в живота ви. Постарайте се да не вярвате твърде много на ласкателни обещания и признания, които имат за цел да ви експлоатират. Но приемайте искрената помощ и подкрепа.

imageВашата кариера сега влиза във фаза на стремителен растеж, който ще ви радва година, а може би и две. Най-различни възможности са приготвени да различните хора, но всички те имат едно позитивно свойство – могат да повдигнат тавана на вашите социални възможности. Формалното и неформално встъпване в длъжност през следващите дни може да стане такъв социален асансьар. Постъпване във ВУЗ, сключване на брак – много са пътищата и възможностите в живота. От друга страна, самите събития трябва да ви покажат степента на социален и професионален успех, който вие сте постигнали със своя труд и усилия. Може да се каже, че вие събирате плодовете от своите инициативи отпреди 8-9 години. Вие сте постигнали целта и ако не сте удовлетворени, ще се наложи да се примирите, а след 2-3 години да пристъпите към сериозно самоусъвършенстване. Така че след 12 години да покорите друг връх.

imageВключил се е потокът на късмета и социалния успех, в който вие следва непременно да влезете, за да не отмине той покрай вас. За тази цел на мнозина от вас ще се наложи да разширят съществено границите на онова, което им е позволено обикновено от собствените им принципи и обкръжение. Струва си да разширите нагоре и встрани своя обичаен свят – да потеглите на пътешествие, да започнете да повишавате образованието си, да се включите в обществени програми, даващи престиж и материална полза. Всички трудности и усилия от последно време някакси се стопяват, от сложните ситуации се намира благополучен и дори успешен изход. Възрастните хора ще бъдат облагодетелствани от внуци и роднини. Всички свои възможности и трудности си струва да оцените чрез събитията от понеделник и вторник – те са илюстрация на текущото положение на нещата.

imageНа важно място сега стои темата за финансовото благополучие и състояние на вашите физически, интелектуални и други ресурси. В последно време при някои от вас всичко това потъва в "черна дупка" на някакави неизбежни обстоятелства. Най-накрая е настъпило времето, когато не един, а няколко души ще попълнят вашите ресурси и чрез материална помощ, и чрез своята душевна грижа. По-смело използвайте всичко онова, което ви помага да преминете на по-стабилно и благополучно ниво. И не само в чисто материален план. Сериозните бизнесмени ще се възползват от кредити и други ресурси за осъществяването на мащабни проекти. Редовите хора, които имат дългове, са в състояние да намерят възможности да ги покрият или да ги намалят съществено. Оптималното време за решаването на подобни въпроси е понеделник, вторник, събота и неделя.

imageОбстоятелствата са благоразположени към вас. Има множество хора, готови да станат ваши партньори, съветници, посредници, информатори. При това почти всички проявяват такава активност и натиск, който ви напряга. Мнозина от вас в крайна сметка ще заемат отбранителна позиция или ще окажат пряк отпор на най-активните персони. Напрежението във взаимодействието с околните може да доведе до сериозна конфронтация. Същото се отнася и до съпружеските отношения. Ситуацията е доста продължителна – началото й е в средата на юли и ще продължава през целия август. Сега тече нейната най-благоприятна, "мека" фаза, когато може вместо конфронтация да се създаде коалиция, да се отрегулира съвместната дейност. Вярно е, че препъни камъкът е кой да управлява. Опитайте се да се справите с трудностите в понеделник, вторник, събота и неделя.

image

Ако в скоро време не преминете на по-достойна за вас работа и длъжност ще пропуснете великолепен шанс. Това се отнася до специалистите-професионалисти, служителите и работниците от обслужващата сфера. До 2 август ще се наложи да се положат известни повишени усилия, но вече се появява нова информация, мисли, идеи и познати, които ви откриват нови варианти на събитията и пътища за постигане на целта. Онзи, който търси достойна работа, е длъжен до 9 август активно да следи информационното поле по своята тема – това непременно ще даде желания резултат. Онези, които са доволни от всичко, ще постъпят правилно, ако изразходят сили и средства за здравето си и за придобиване на добри инструменти за работа. Вашите деца могат да ви помогнат за това със средства.

 

imageНай-хубавото, което сега може да ви се пожелае, е да сте на почивка, да завъртите бурна любов с изгледи за брак или най-малкото да спечелите съществена сума в сферата на игрите и развлеченията. Вашата гордост са децата – техните постижения и самото им съществуване. Помагайте за развитието им и ще получите своето от това. Ако сте амбициозна творческа личност, то в скоро време ви е осигурен блестящ успех в обществото. Спортът непременно ще донесе успех на любители и професионалисти. Ако сте дори само скромен служител, от 30 юли до 9 август ще имате шанс да промените своето положение в обществото в положителна посока – материално и като длъжност. Благоприятни дни за осъществяването на вашите намерения са понеделник, вторник, събота и неделя.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367962
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930