Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2013 16:41 - Седмичен хороскоп от 26.08.2013 до 01.09.2013
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1192 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 26.08.2013 до 01.09.2013

imageКакто и през миналата седмица основните събития в живота ви ще бъдат свързани със службата или със здравето. Би следвало да възприемате събитията като момент на истината. Ще се изяснят някои, до този момент скрити обстоятелства или безотговорност, ненадеждност на въвлечените в ситуацията хора. Вярвайте на очите и на ушите си, а не на очакванията и надеждите. Към всяка информация се отнасяйте критично и отговорно – и към тази, която получавате, и към онази, която вие давате. До 31 август все още е актуална темата за съпружеските и романтични отношения – ще има изненади и неочаквани моменти. Доста силна е тенденцията към разминаване и дори към рязко скъсване. Ако сте делови човек, проверете здравината на вашите контакти. До четвъртък вашите делови и физически усилия са малко ефективни. Вгледайте се в променящите се обстоятелства, преди да инициирате нещо. Ориентирайте се по своя ентусиазъм и вдъхновение за нещо, с което се каните да се заемете.

image

През тази седмица ви предстоят повишени разходи за лечение, за роднини или във връзка с командировка. Важното е, че това няма да нанесе вреда и дори може да ви донесе удовлетворение и полза. Така че не жалете средства за онова, което моли Душата и тялото. В края на седмицата възникват семейни ситуации, които до средата на септември ще изсмукват вашите сили и няма да минат без сериозни последствия. Най-малкото ще става дума за ремонт и ликвидиране на битови проблеми. Максимум това могат да бъдат трудности в семейните отношения, въвличащи ви в конфликтни ситуации и изискващи повишени разходи. През това време имуществените въпроси се решават с много труд и юридически усилия. Ако не ви стига издръжливост и увереност в себе си, по-добре избягвайте тези обстоятелства. Децата и онези, които вие обичате, ще ви помогнат да изгладите подобни трудни ситуации. Разчитайте на тях и на тяхната помощ.

imageНай-доброто място за вас сега е вашият дом. Вие можете с помощта на друг член на семейството или на влиятелен човек да повишите значително домашния си комфорт, да придобиете имущество и имот, при това доста солидни. Заедно с това си изяснете някакви обстоятелства, засягащи вас и вашата роля в семейството. Не допускайте неопределеност в своето длъжностно и семейно положение. Работещите хора ще повишат доста нивото на своето благосъстояние чрез повишение на доходите си или в друг някакъв вариант. Приемайте всички делови предложения, постъпващи от 27 август до 2 септември. Внимавайте с дълговете и с големите финансови, имуществени операции – рисковете са високи, макар че е доста вероятна и дългосрочна изгода.

imageТръгвайте в кратка командировка или делово пътуване от 29 август до 2 септември – целта ви ще има успех. Периодът е благоприятен за важни преговори, за срещи с влиятелно лице, което ви покровителства. Ако се стремите да сключите важно споразумение или да подпишете документ, планирайте го за тези дни. Сега вие сте склонни да покровителствате някого – направете това и ще ви уважават още повече. Вашите амбиции и самоувереност спомагат за вашия успех практически във всяка значима област на живота. Бързайте да правите добро и да реализирате своите способности – вашата кариера и жизнено равнище скоро ще наберат нова височина. Ако не реализирате тези възможности, може просто банално да напълнеете.

imageОсновната тема в близко време е благоприятното решение на най-различни финансови, имуществени и семейни въпроси. Най-необходимите придобивки в дома ви ще ви донесат удовлетворение, а на къщата – полза. От 26 август до 6 септември всичко, за което полагате усилия, дава обилни плодове в най-конкретна, материална форма. От 27 август до средата на октомври във вашия знак се настанява Марс. Това се случва веднъж на две години. Неговата енергия ще ви даде увереност в себе си и желание за действие. Бързайте да проявите желаните инициативи до 2 септември – така ще маркирате приоритетите на своя делови интерес за следващите две години. До 19 септември вашите постъпки ще бъдат продиктувани от сурова необходимост и ограничени от най-важните домашни ангажименти. Някой от по-възрастните членове на семейството може да ви възпрепятства – това води до скрит или явен конфликт. Помислете, подгответе се.

imageКосмосът дарява на Девите увереност в себе си и способност да реализират най-изгодните и успешни за нея житейски програми. Рождениците от понеделник, вторник петък и събота са най-успешни през следващата година. Разбира се, не без труд и не без изненади. Постарайте се до 31 август да не затъвате в авантюристични финасови проекти, които влекат след себе си внезапни разходи. Малцина ще съумеят да избегнат принудителните плащания. До 2 септември все още ненадеждни партньори ви усложняват живота. Изясняват се и някои неясни до този момент обстоятелства. Дано вашият обективизъм и критично отношение към живота да ви помогне да избегнете измамите и илюзиите. Най-успешните дни са понеделник и събота – всичко, с което се заемете, ще се получи.

 

imageРъководители и претенденти за водещи длъжности са влезли в период с удачни обстоятелства. Смело можете да встъпите в предлаганата ви длъжност, да сключите договори. Изобщо сега можете успешно да осъществите всяка важна за вас стъпка, свързана с вашето положение в обществото и в семейството. При това обичайните финансови задължения и ограничения вече не служат като преграда и не са така тягостни. До 9 септември се възползвайте от съществуващия благоприятен период, за да уредите своите ангажименти и развитие в социален план. Личните отношения все още са много нестабилни. Те са пълни с изненади за родените в началото на октомври. Вие обаче сте в състояние да внесете позитивна стабилност във всяка една ситуация.

imageПродължава благоприятният период за издигане в обществото, за изграждане на кариера и на собствения ви живот. С упоритост и настойчивост до 10 септември можете да свършите много полезни неща, възползвайки се от обективните събития. "Късметът" ви е свързан с чужбина, обучение, обществена дейност и изборна длъжност. В действителност това не е манна небесна, а израстване в съответствие със заслуги и качества. За някои от вас късметът ще дойде с некръвен роднина или с раждането на внук. От 31 август до 19 септември ще се наложи да "правите кариера" в условията на конкуренция или натиск от страна на шефа. Вашата позиция е издръжливост, упоритост и безкомпромисност. Вашата победа ще се превърне в съществено повишение на жизненото равнище и доходите ви.

imageВашето финансово благополучие зависи от професионалния ви статус и очевидно през следващите две седмици би трябвало да се повиши. Ако не спадате към категорията на кариеристите, ако не работите, можете да използвате благоприятния период, продължаващ до средата на септември, за всякакви цели в името на собственото ви благо и самоутвърждаване в обществото. В понеделник и в събота се случват някои събития, по които вие можете да съдите откъде духа "топлият вятър" на сполуката и печалбата. Безпочвените надежди и необоснованите желания обаче не се реализират. Рискован бизнес засега не носи приход. По-важно от обективните събития е вашето собствено състояние – като реакция на случващото се.

image Усложнени битови, семейни обстоятелства се компенсират с успехи в професионалния и обществен живот. Ако можете да се откъснете от семейните грижи, пренасяйки центъра на тежестта върху външния свят, направете го. Тогава най-сериозните и отговорни решения ще ви доведат до успех и обществено уважение. Показателни събития във вашите сложни, може би съпернически взаимоотношения с околните или с най-близкия ви човек се случват в събота – всичко ли е наред? Ако не е така, търсете решение на противоречията и изглаждане на противопоставянията в далечно пътуване или привличайки влиятелен, уважаван роднина.

image

Ако ви се струва, че имате сериозни неприятности, помнете, че те са само в главата ви – променете гледната точка и ще видите, че хубавото в живота ви сега е много повече. Ако е възникнала настоятелна необходимост да промените нещо в бита или да промените местоработата си – направете го. Всичко ще доведе до подобряването на нещата. От средата на тази седмица до 19 октомври съперничеството или активната външна дейност ще заемат доста място в живота ви. Можете да започнете активно търсене на съдружници и партньори. През следващите три седмици този фактор ще приеме формата на конфликт с висшестоящите или преодоляване на ограниченията в кариерата. Наричаме го – да се разчупят обичайните рамки. Успех в това на всички – така вие ще можете да отворите за себе си нов "етаж" на социални възможности.

imageДеликатни морални въпроси влияят върху вашите взаимоотношения с двама души. Ако сте човек творчески, публичен, вашето морално влияние ще обхване много по-голям кръг от хора. Какъв е характерът на вашето влияние върху тях и към какво ги води то ще покажат събитията в сряда. До 31 август се постарайте да не правите щури разходи и придобивки. Ако дойдат неочаквани пари, благодарете на своя талант и способности. Събитията от сряда и четвъртък демонстрират положението на семейните проблеми. В петък и събота вие ще можете напълно да се насладите на онези блага, които животът сега е способен да ви поднесе. Заедно с това и ще се убедите в каква област на живота през следващите месеци ще "приседне" късметът, защото всичко, което се случва през тези дни, разказва за бъдещите мащабни събития.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367585
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930