Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2014 08:56 - Седмичен хороскоп от 17.02.2014 до 23.02.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 506 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 17.02.2014 до 23.02.2014

imageПрез тази седмица вие можете успешно да уредите някои въпроси, насочени към перспективите и свързаните с това договори, споразумения, делови взаимодействия с други хора. Заемете се с тези неща във вторник и сряда, независимо от някои трудности. През цялото първо полугодие вие енергично се занимавате с домашните проблеми и се стремите да създадете основа за благополучието на семейството си така, както вие го разбирате. През следващите седмици е по-добре да не правите това прекалено явно, да взимате предвид обстоятелствата и желанията на другите. Критерий за полезност и ефективност на вашите постъпки е спокойствието и хармонията в собствената ви душа. Обръщайте внимание на сънищата, на всичко, което ви открехва завесата за някои обстоятелства. Може би вашето усещане за бъдещите възможности (предчувствието) ще ви помогне.

image

Приближава завършването на всичко, което е ставало през последните месеци, започвайки от ноември миналата година, и е засягало силно вашето чувство за справедливост или реалната юридическа сфера. При това в позитивен за вас вариант. Ако е необходимо да се сключат някакви стабилни споразумения със странични или близки хора, направете това от 19 февруари до 1 март. С документалното оформяне на договорите и юридическите документи (подписи, получаване) е най-добре да се изчака до март, а най-добре до края на март или първите дни на април. Различен род спънки по пътя ще ви очакват от 15 до 27 февруари. Сега реализирайте своя професионален потенциал без да бързате, задълбочено и обмислено, за каквато и работа да става дума. Няма за къде да бързате.

imageОт 15 до 27 февруари са усложнени деловите задгранични контакти, юридически дела, включващи интересите на далечни роднини, преместване, както и работа, свързана с образователен процес. Ако няма възможност да се изчака, гответе се упорито и настойчиво да преодолявате бюрократичните и организационни спънки. Възможно е на вашите планове за пътуване да попречи заболяване на родителите, на чиято помощ вие сте разчитали. Или обратното, тяхното неразположение ще ви принуди да се отправите в нелеко пътуване. Каквото и да е, през това време ще бъдете натоварени с някаква задача. Пазете здравето си и разпределяйте правилно ежедневното си натоварване. Старателно мерете думите си, тъй като ще се наложи да носите отговорност. Полетът на мисълта през това време е съмнителен, но упоритият рутинен труд е абсолютно ефективен.

imageПериодът на Риби за вас обикновено е благоприятен. В това време на годината може да ви се отвори "врата в далечни краища". Действително, в началото на март вече можете да мислите конкретно за пътешествие, преместване, постъпване във ВУЗ, защита на дисертация и т.н. И да предприемате стъпки. През първата десетдневка на март ви очаква максимално благоприятен "попътен вятър". А засега – старателна подготовка. Във вторник и сряда се случват битови, но доста показателни семейни събития. Ако те ви радват, имате всички основания да разчитате на успешно начало на нов мащабен етап в живота си, насочен към неговото подобряване. Вторник е труден ден, преценете всичко, което се случва от гледна точка на това накъде се завърта колелото на Съдбата и как да се окажете отгоре. Непременно ще има подсказване.

imageПрез периода от 17 февруари до 2 март постепенно, капка по капка се изясняват обстоятелствата, засягащи възможната полза и безопасност, както и неприятностите, идващи от други хора. Наблюдавайте случващото се, размишлявайте върху съдържанието на своите сънища и пазете здравето си. Не взимайте пари на заем и не давайте. Едновременно с това, през периода не е изключена конфликтна ситуация в семейството, различни спорове във връзка с имущество, недвижим имот, продажба или наследство на такова. Помнете, че важните документи е по-добре да подписвате след 1 март. Що се отнася до недвижими имоти и важни семейни въпроси, нужно е да се реши всичко в последните дни на март или през първите дни на април.

imageНатискът на рутината и задълженията отслабва. Единствено до края на февруари се изисква повишено внимание към служебни и други документи. Не е лесно, ако ги придвижвате вие или носите отговорност за тях. Ще се убедите в това в петък. През март всичко ще бъде по-просто, а в началото на април – съвсем гладко. Ако живеете в постоянно напрежение, погрижете се за здравето си, отделете време да отидете на лекар, поне профилактично. Усилията и разходите ще се оправдаят, ако ги направите от 9 до 21 февруари. Любовният живот е труден и нестабилен. Така както и въпросите, касаещи собствения ви бизнес. Постарайте се да изучите положението на нещата във вторник – събитията ще ви предоставят материал за размисъл.

 

imageВ началото на седмицата се случват редица събития, които е важно да оцените адекватно, и да ги изживеете разумно. Във вторник тези събития ще предизвикат вашата нервна, спонтанна реакция, което може да задълбочи ситуацията или обратно – да я реши по-бързо. Постарайте се да контролирате себе си и случващото се – в този ден е много важно вашето поведение и дори външност. През периода на Риби ще ви се наложи да живеете в рутинатата на всекидневието, при това има вероятност от трудни, но значими успехи в кариерата и повишаване на материалното благополучие. Всичко това ще се прояви през март, а от 15 до 27 февруари си бройте парите и ограничете разходите за развлечения. Проверете дали този съвет е правилен в петък.

imageНастъпващият период на Риби за вас е доста благоприятен. Обективно е така и в романтичните отношения, и в бизнеса, ако имате такъв. И субективно – също: случващото се възприемате от позитивната му страна. Вашите доходи и натрупвания зависят от образователното ниво, от далечни роднини и връзки с чужбина. Първото полугодие може да ви поднесе най-подходящите шансове да повишите благосъстоянието си, но и да получите удоволствие от живота. А чак след това натиснете върху кариерата – също ще иимате шансове. Но няма да бъде леко – ще се наложи да се борите. От 15 до 27 февруари ще се наложи да преодолеете някои организационни или формални трудности, касаещи семейството и домочадието. Петък е спокоен и успешен ден, а в събота ще се наложи да се понатоварите.

imageНай-важните събития сега са в дома ви, в семейството, сред близките. Това са по-скоро хубави, топли събития. Едновременно с това до края на февруари е възможно да станат явни неизвестни по-рано обстоятелства, ще се освободите от неопределеността. Да се надяваме това да е за хубаво. Въпреки това обърнете особено внимание на стари и немощни роднини – те ще имат нужда от топлината на вашата душа, а може би и от реална помощ. В битов план се постарайте до края на февруари колкото е възможно по-добре да уредите нещата в дома си, особено в кухнята, банята, в спалнята. Нека комфортът стане пълен. Обръщайте внимание и на сънищата си – особено в четвъртък и петък. Те няма да предскажат бъдещето, а по-скоро ще разяснят душевното ви състояние и наследствената връзка с "предците" ви. За някого от вас това ще бъде интересно.

image До края на февруари ще се наложи да преодолявате известни трудности с парите, с тяхното превеждане или с финансовите документи. Може това да не са лични, а професионални въпроси. Положителният обрат ще стане в петък и събота. Всичко е преодолимо и дори може да спомогне за издигане в кариерата, за по-високо положение. Можете смело да разчитате на приятелите си, колегите и обществените организации. В същото време вие сте способни в тези кръгове да заемете много достойно място. Продължават да бъдат важни темите за сътрудничество, съпружество и семейни обстоятелства. Какво именно и в каква степен – съдете по събитията от вторник и сряда. Всички трудни моменти ще бъдат уредени в началото на март.

image

През тази година Водолеи се раждат още само в понеделник и вторник – в сряда Слънцето вече е в Риби. Рождениците от понеделник ще получат в дар конкретност по отношение на битовите обстоятелства и умение да преодолеят трудностите в кариерата чрез репутацията си на работохолици. Рождениците от вторник ги очаква неочакват обрат в семейните обстоятелства и нервна реакция на всичко, което се случва. За тях е важно да поддържат в изправност своята кола и по възможност да запазят дипломатическите си отношения с далечни роднини. Някакво важно пътуване или пристигане на роднина може да обърне събитията в неочаквана посока. В сряда и четвъртък Водолеите са енергични и всичко се нарежда както трябва. В петък и събота вие успешно ще се справите с трудностите и настроението си.

imageВ сряда се раждат първите представители на Риби. Всички февруарски Риби сега и по-нататък се намират под силното влияние на Нептун – техния покровител. Те трябва да дружат с него, настройвайки се на неговите полоижителни "вълни" – музика, живопис, красота във всичките й проявления. Не се предавайте в плен на съня и илюзиите – не се отдалечавайте прекалено от реалния живот. Избягвайте инфекциите. Нека Нептун ви дари със защита и всички земни блага, които да идват при вас с не много труд. От 15 до 27 февруари Рибите могат да имат организационни проблеми и забавяния, свързани с далечно пътуване, документи, оформяне пребиваванто в санаториум или съпровождане на роднини в болница. Всичко е преодолимо благодарение на собствени и чужди ресурси.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1369993
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930