Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 14:01 - Седмичен хороскоп от 24.02.2014 до 02.03.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1348 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 24.02.2014 до 02.03.2014

imageНоволунието в Риби за вас е последен етап в годишния ви цикъл. Анализирайте какво е трябвало да бъде направено през годината и какво реално сте свършили. Какво трябва да си отиде от живота ви, за какво си струва да забравите. Това е като финиш. Освободете всичко, което може да се освободи. Задръжте всичко, което е било завоювано през годината. Особено в семейно-битов план. Всичко придобито от вас и семейството ви ще стане основа за благополучието и развитието на семейството ви през следващите няколко години. Последният месец преди рождения ви ден е свързан с известна загуба на биологическия тонус. Разпределяйте своите сили икономично и правилно, изберете най-важното, което трябва да свършите до рождения си ден. Събитията от вторник и сряда са най-важните събития през седмицата.

image

От 19 февруари до 1 март стабилно се формират всички формалности при създаването на различен род договори и юридически въпроси. В същото време, от 23 февруари до 8 март се създава напрегната, а понякога и конфликтна ситуация в службата, здравето може да "понакуцва", ще се появят трудности с далечни роднини, с пътуване и документи. Тези две противоположни тенденции се наслагват, от което може да се направи извод, че подобни неща могат най-ефективно и безпрепятствено да се свършат от 19 до 23 февруари. Ако не сте успели, не се отчайвайте, просто ще се наложи да положите повече усилия. Вторник и сряда са изпълнени с подобни събития – работете! И не позволявайте на трудностите и проблемите да подкопаят здравето ви. Работата е там, че от началото на декември 2013 година до края на юли 2014 година е възможно да се изострят някои скрити заболявания. Пазете се.

 

imageОт 15 до 27 февруари продължават някои затруднения в службата, по отношение на юридически и служебни документи, във взаимодействието с далечни роднини и подготовката за пътуване. Въпреки това, вие сте напълно в състояние да ги преодолеете и дори да ги използвате във ваш интерес. Ако ви безпокои хронично заболяване, ще ви помогне лечение в чужбина или при живеещи далече роднини. В случай, че преодолеете "митническите" и юридически спънки, подгответе внимателно пътуването си. Всичко, което сега ви озадачава и тревожи не е нещо ново, а е ситуация, която се е формирала примерно от средата на януари. Каквото и да стане, тя ще се изчерпи до средата на март. Какви именно ще бъдат вашите затруднения, вие вече знаете, остава само добросъвестно да се справите с тях. Във вторник и сряда анализирайте доколко е благополучно финансовото ви положение.

image"Квадратното колело на Съдбата" продължава със скърцане да завърта живота ви в нова посока. Дори не се съпротивлявайте, просто търсете нов път в така създадените и създаващи се обстоятелства. От 23 февруари до 8 март е актуална и трудна темата за съпружеските и партньорски отношения или някакъв важен семеен въпрос. Например, покупко-продажба на имот. В този сложен и напрегнат период се постарайте да се опрете на ресурсите и интересите на децата, на укрепването на собствения бизнес (ако имате такъв). Ако имате дребни глоби и дългове, платете ги. Намалете разходите за развлечения. Няма смисъл да се изброяват всички възможни ситуации, в които можете да се окажете – във вторник и сряда се случват именно онези събития, които сега подлежат на решение и регулиране. И именно с онези хора, които сега играят важна роля в живота ви.

imageСега се изясняват някакви важни обстоятелства, засягащи семейството, недвижими имоти, наследство и всичко онова, което ви безпокои. Вглеждайте се и си правете изводите. Формални документи не бива да подписвате до 27 февруари. От 19 февруари до 8 март успешно и стабилно се урежда всичко, което е свързано с ремонт, служебни въпроси, с обслужване на онези, които зависят от вас, и взаимодействието по различни поводи с чиновници – изобщо всички формалности, включително до встъпване в длъжност. По смисъл периодът на Риби за вас е някакъв и психологически, и като събития, преход от едно състояние на психиката в друго. Основната задача на това време е да се откажете от нещо обичайно заради нови перспективи. Това в скоро време ще донесе отлични перспективи. Например едно преместване – ваше или на ваш близък човек. Дори ако е принудително, то ще отвори нови възможности. Време е да се откажете и от "остарели привързаности" в името на бъдещето. Време е да стъпите във вълнуващото непознато.

imageДошло е време за осъществяването на успешни приятелски и съпружески съюзи. От 28 февруари до 8 март подписвайте делови договори, оформяйте съпружески съюзи, стремете се към обществена популярност и съответния статус. Времето е подходящо за социална експанзия от всякакъв род. Не всичко ще отговаря на вашите очаквания, ще съответства на вашия критически поглед, но без съмнение ще подпомогне социалното ви развитие. В новолуние се помолете за съответното делово предложение и(или) партньор. А после действайте: под лежащ камък, вода не тече. Темата за рационалността на разходите и финаносвите операции е актуална за вас от декември 2013 до юли 2014 година. Сега тя временно е отишла на заден план, но трябва да я държите в полезрението си. Анализирайте всички възможности и препятствия според събитията във вторник и сряда.

imageВъв вторник и сряда всички най-важни събития се случват в дома ви или засягат семейството ви. Постарайте се по дребни признаци да разпознаете някаква тенденция. Вашата активна натура и продиктуваните от нея постъпки през тази седмица могат да създадат трудни ситуации в съпружеските и романтични отношения. Тестово събитие се случва в сряда. Работете над своите лични отношения и делови договори. Скоро това ще стане едва ли не основна задача с продължителност примерно една година. Възможните конфликтни ситуации се решават само чрез законни методи на имуществена или финансова основа. Съкратете разходите за децата, отложете засега собствените си удоволствия.

imageОт 15 до 27 февруари "животът на колела" ви напряга. Пътуване, ако се очертава такова, е по-скоро принудително, колата изисква "нещо", домочадието ви стъписва и създава грижи. С други думи, някои текущи проблемчета, с които за първи път сте се сблъскали в края на януари, все още ви напомнят за себе си, повтарят се. През тази седмица ще сте достатъчно отговорни да приключите с всичко това, да решите нещата и да направите завой. В понеделник – чрез пари, в четвъртък по друг начин, по-твърд, но ефективен. Ако вкъщи имате проблеми с комуникациите, през тази седмица те ще бъдат решени – не отлагайте. Във вторник и сряда отделете внимание на роднини или на контактите си с колеги по юридически въпроси. Периодът на Риби може да ви поднесе и романтични отношения, ако се нуждаете от тях.

imageОт 24 февруари до 8 март продължава един доста благоприятен период за всички семейни въпроси и за всичко, свързано със семейно имущество и недвижимост. Всичко, свършено през това време, ще е от полза за вашето благосъстояние. Ремонт и придобиване на имущество, оформяне на наследство, изгодна застраховка и работа във всички тези сфери ще са ви полезни в перспектива, а не на момента. Денят на новолунието може да стане отправна точка за осъществяването на всички подобни събития, планове и желания. Важните документи оформяйте след 28 февруари. Имайте предвид, че до 16 март всички усилия в тази посока са затруднени от обективни обстоятелства и бюрократични спънки. Но трябва да се стараете, не се отчайвайте.

imageПродължава да бъде важна и почти на първо място е темата за вашата социална и семейна роля. Тя е актуална в дългосрочна перспектива (миналата и текущата година), само че се обръща ту с едната, ту с другата си страна. През тази седмица събитията са свързани с вашето собствено поведение и реакция на случващото се. Показателни са събитията във вторник и сряда – през тези дни Луната е в Козирог и вие по собственото си настроение и поведение можете да оцените доколко успешно за вас е всичко случващо се сега в живота ви и в какво се крие неудовлетвореност. От 23 февруари до 8 март се формират напрегнати отношения с онези, които са с по-висок статус от вашия в семейството или в работата. Въпреки това, можете да уредите и решите всички проблеми достатъчно конструктивно.

image

От 24 февруари до 7 март се формира благоприятна възможност да преуспеете в работата и кариерата си. Можете да разчитате на повишение в длъжност и по-висока заплата. За това е нужно да положите адекватни усилия и да покажете професионализъм. Опитайте се дотогава да намерите достойна работа, ако този въпрос стои на дневен ред за вас и да встъпите в длъжност. В новолуние и след него се постарайте да създадете импулс за такова развитие на събитията. От средата на февруари до средата на март не спорете с шефовете си, опасно е. И не показвайте, че сте по-умни. По-добре овладейте тайните на дипломацията и открийте нужната на ръководството конфиденциална информация. Солидните придобивки през тази седмица са изгодни, особено ако касаят насъщни нужди или са средство и инструмент за бъдещи доходи.

 

imageРождениците от тази седмица априори са успешни през цялата своя следваща година. Онези, които могат да си позволят големи разходи, прекрасно ще си отпочинат с цялото семейство. И не само един път през годината. Макар че съвсем не всички могат да пръскат свободно средствата си – такава е препоръката на астролога. По-добре е те да бъдат инвестирани в децата, в бизнеса, в лично творчество, което може да генерира приход. Рождениците от понеделник, вторник и сряда са ориентирани към публичност, те са професионално мотивирани и ще прекарват много време извън семейството. Рождениците от четвъртък и петък са по-затворени – техният вътрешен живот е по-ценен от публичния. И всички заедно едва ли са готови да започнат някакви нови житейски програми. Докато рождениците от събота и неделя заедно с новолунието просто са обречени да започнат някакъв нов етап в живота си, да забъркат нещо ново в живота си. Примерно за три години. Попътен вятър на всички!

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367622
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930