Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2014 11:51 - Седмичен хороскоп от 24.03.2014 до 30.03.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 24.03.2014 до 30.03.2014

imageРождениците от текущата седмица ще преживеят бурна, изпълнена с интересни събития, година. Въпреки това, всички събития от тяхната нова лична година ще станат само продължение и завършване на онова, което се е случвало през последните две-три години, завършване на сценария, развивал се от 2011 година. Рождениците от понеделник и вторник трудно и импулсивно, но много упорито и целеустремено ще вървят към ясна и разбираема цел. Рождениците от сряда и четвъртък ще проявят делова предприемчивост в общественото пространство, не задължително свързана с порфесията. Рождениците от петък и събота ще завършат много емоционално някаква 2-3-годишна житейска програма, но без да афишират нищо. Те печелят повече от всички в семеен план и като степен на комфорт. Рождениците от неделя попадат в кризисна точка, започвайки нова спирала от битови обстоятелства, която ще трае 2-3 години. Те повече от останалите могат да повлияят върху своите обстоятелства, изкарвайки "правилно" своя рожден ден и лунния месец след него, като така ще моделират своята бъдеща година.

image

През тази седмица вие можете да разчитате на успехи в работата и съответното поощрение. Ако имате желание, и на лек служебен флирт, по-скоро интелектуален и дружески, отколкото дълбоко емоционален. Новолунието в Овен стартира за вас неспокоен в душевен план период, когато от вас почти нищо не зависи – обстоятелствата и задълженията ще бъдат по-силни от вашата воля и желания. Пред вас стои една задача: да запазите лице и здраве, да се справите с всички трудности, които ще се изправат пред вас от 27 март до 3 април. Вземете ги предвид всички, защото от тези "корени" ще израсте "дървото на събитията" за цялата година. Не си струва да разчитате само на своите сили – повикайте някого, който е готов да ви помогне и подкрепи. Главното е да се живее и действа максимално достойно, независимо от душевните бури.

imageОт 22 до 30 март вашите финансови и професионални обстоятелства се формират по най-добрия начин, при това с тенденция към ръст и развитие. Има смисъл да положите известни усилия в тази посока. По-добре е това да се прави в общественото пространство, участвайки в социалните процеси, в професионални групи и проекти. Колективизмът и общителността ще ви донесат нови възможности още в следващия месец. Служители и потребители до 3 април живеят в условията на строга необходимост и натиск от страна на шефове, а чиновниците непрекъснато спъват плановете им. За разлика от тях творческите хора и свободните предприемачи от 26 март до 2 април могат да постигнат съществени успехи. Далечно пътуване, задграничен партньор, приятел, познат през това време ще подпомогнат вашите планове и цели. Възможен е и малък флирт. Благоприятни дни са петък и събота.

imageВашата гордост и амбиции, както и напълно реалните цели и статус (длъжност) през тази и следващата седмица преминават през сериозни изпитания. Нека те станат за вас предизвикателство на съдбата, с което вие ще се справите и импулс, задаващ посоката и висотата на бъдещите ви постижения. В най-строга форма процесът протича при родените на границата между юни и юли. Затова пък на тях им се дават и повече възможности за бъдещи постижения. Важно е да се овладеят тези сили. Новолунието в Овен може да стане отправна точка за промяна на социалния статус и положение в професията. Всички, които искат да променят нещо съществено в своя живот, са длъжни през тези дни да направят съответните стъпки. Най-благоприятен ден за вас тази седмица е петък. Най-резултатният – неделя.

imageНапълно е възможно с вас да се случат "революционни" и непредвидени извънредни събития по време на далечно пътуване, в съдебни спорове, в отношенията с далечни роднини. Много е вероятно неочакваният обрат да бъде във ваша полза. Дори неприятностите в крайна сметка ще се превърнат в нещо хубаво, ако сте млади и здрави. През следващите седмици силите ви са в подем, вие сте въодушевени и готови да правите планове – доста неочаквани и смели. В неделя и следващите дни правете стъпки за осъществяването им. Сега не ви достига практичност, но смелост и увереност в бъдещето имате предостатъчно. Може би ще ви провърви и вашите намерения ще се осъществят скоро. Служителите и не чак толкова здравите хора ще трябва да се погрижат да изразходват силите си рационално и да живеят здравословно.

imageДо края на март обстоятелствата са благосклонни към вас. Разбира се, това се случва чрез хора, чрез вашето обкръжение и вашите добри отношения с околните. Каквито и да са вашите ангажименти и планове, осъществявайте всичките чрез сътрудничество, протекция, топли взаимно изгодни контакти с околните. През тези дни даже чисто личните отношения могат да бъдат успешно изграждани с перспектива за бъдещето. Най-хубавият ден за всичко това е петък. От 26 до 2 април се появява възможност за изгодна търговска сделка. Не е изключена вероятността от възникване на служебен роман. Същността на случващото се е възможност за промени към по-добро, затова не се бойте от нововъведения и смели стъпки.

 

imageЗа родените в средата на октомври, от 25 март до 3 април се появява шанс да се влюбят сполучливо или да спечелят чрез личния си бизнес, както и чрез творчество. Всички останали представители на знака Везни могат смело да проявяват активност във всяка увлекателна за тях дейност. До 20 май най-успешната тактика за Везните е относителната пасивност, съчетавана с умение да се насочи активността на другите хора в нужната за вас посока. Вие можете да се сравните с треньор, който сам не е в състояние да постави рекорд, но ще подготви за това своите подопечни. Ако сега периодично чувствате неувереност в себе си, възползвайте се от посочения късметлийски период, за да предприемете нужните действия. Ако обаче предчувствията ви спират, не ви пускат напред, доверете се на своята предпазливост, тя няма да ви подведе.

imageОт 25 март до 3 април продължава един не толкова лесен и успешен период за семейни въпроси, големи придобивки и за съпружеските отношения. Ще се наложи да преодолявате някои трудности, ограничения. Възможно е да се наложи да се откажете от нещо, да размислите. Отнасяйте се към всичко това спокойно и уверено. Най-общо казано, в живота ви сега хубавото е повече, отколкото трудностите. За служителите се набелязва неочакван завой в условията на работа. Това до голяма степен ще се види през следващата седмица и през април, но още от тази неделя вие ще трябва съзнателно да оформите своите намерения и да извършвате съответните действия. За душевен комфорт и контакт най-хубавият ден през седмицата е петък. Здравето ви зависи от "нервите" и събитията, които ви безпокоят.

imageДо края на март в семейството ви се случват позитивни събития, свързани с имущество или сполука за някого от близките ви. Може да става дума за приход на средства за съпруга(та), успешна придобивка или продажба на съвместно имущество. Каквото и да е, можете смело да планирате нужните действия през този период. Например за петък, тази седмица. Финансовият риск и "играта на бизнес" са другата страна на късмета, и тук вече гаранция, че ще ви върви, няма. Някому ще провърви, ако бъде твърде смел в своите сметки. В живота ви сега е важна "оста на желанията" – онова, което ви вдъхновява, въодушевява, "навива". От съревнованията и "сцената" до романтичния стрес и проявата на непокорство от страна на подрастващо дете. Животът е пълен, а това вече е добре.

image Всичко значимо и дори непредвидено, което може да се случи в семейството ви и във вашето социално положение, ще се случи през следващите две седмици, започвайки от този понеделник. Вълната от събития ще залее в най-голяма степен родените в началото на януари. Но и всички останали Козирози не са застраховани от вълнения и малки "революции" в отделно взето семейство. Макар че за декемврийските Козирози главинте промени вече са зад гърба им, за останалите всички предстои. И все пак се постарайте през тази и следващата седмици да оценявате всичко, което се случва, като кълнове на бъдещето, постарайте се да контролирате своето домочадие и техните стремежи към новости, свобода и "неформални" моменти. Това е в тяхна полза и за тяхната безопасност. Помнете, че Козирозите са въвлечени в енергията на "небесния кърст" по най-непосредствен начин. Нека тя ви даде сили и други блага.

image

Всичко ново и неочаквано се случва не толкова с вас, колкото във вашето най-близко обкръжение (роднини, съседи, колеги) и дава добра храна на ума. Най-хубавото, което може да ви се случи тази пролет, е творческият подем, нови знания, издигащи интелекта ви и нови необичайни и интересни за вас познанства. Ако ви се струва, че животът е скучен и подреден, започнете да учите нещо, иначе ще изпуснете възможността да живеете пълноценно. През следващите седмици на път ви дебнат много приключения, не винаги безопасни. Така че решавайте сами, дали да си купите билет, кола или да почакате по-спокойни времена. Можете да поправите финансовото си положение за сметка на по-висока заплата. От 22 до 30 март не пропускайте такава възможност.

imageОт 22 до 30 март късметът в любовта и творчеството е с вас. Как и в какво той ще ви помага, сами ще разберете. Критерият е радостното чувство и острото желание да направите нещо, да получите, да дадете. Вярвайте на своите желания, подкрепете ги. Най-хубавите дни са петък и събота. Едновременно с това имуществените и финасови рискове занчително нарастват. Затова, ако вашите желания са свързани с огромни (за вас) непредвидени разходи или спонтанни идеи за някакви придобивки (продажби) – спрете се и три пъти помислете, преди да рискувате пари и имущество. Неделното новолуние за цял месец активира именно вашите финансови рискове.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367773
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930