Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2014 10:37 - Седмичен хороскоп от 31.03.2014 до 06.04.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 31.03.2014 до 06.04.2014

imageПоследното новолуние с доста напрегнат характер е било във вашия знак. Импулсът на протичащите в началото на тази седмица събития ще се реализира до 29 април, възбуждайки мощна вълна от паралелни и "странични" събития. Рождениците от текущата седмица получават от звездите като подарък една доста бурна година. Някои ще се поддадат на събитията, повечето ще бъдат инициатори и организатори на важен житейски обрат – своя собствен и на своите близки. Личностният потенциал на всеки от вас ще определя мащаба на промените. Дори да не сте рожденик, помислете какво нещо реалистично можете да забъркате. сега. Желателно е да не бъде твърде разрушително.

image

Почти всичко, което се случва около вас, става като че ли зад гърба ви, извън зоната на влияние и дори осведоменост. Съзнателно вие можете да влияете само върху събитията, които се намират в сферата на вашата професионална компетентност и на въпросите, касаещи вашето здраве или неразположение. Задачата да запазят здравето си стои пред Телците през цялото първо полугодие, тъй като опасността от различни проблеми е налице. Също както и необходимостта от интензивен труд, задължение пред някого. Хубаво ще бъде, ако едното не пречи на другото и вашият стил на живот съчетава грижата за своето здраве с умерен ефективен труд. От 6 март до 6 април вие можете да се убедите в своята социална и професионална значимост за даденото време. А от 26 март до 3 април сте получили доста значими доказателства. Ако не сте удовлетворени – работете, борете се. За това обаче ще трябва да натрупате и допълнителни умения.

imageОт 31 март до 6 април вие сте в състояние последователно и планомерно да осъществите доста значими служебни и битови задачи, особено ако те са свързани с документи, посещения на администрации, общуване с важни чиновници и надзорни организации. Възползвайте се изцяло от това благоприятно време. Всичко, което до този момент ви е тормозило и обърквало, сега е възможно доста гладко да се придвижи и осъществи. Във финансов план може да се сблъскате с принудителни сериозни разходи. Няма смисъл да се рискува с големи суми или имущество, ако нямате професионални навици в това. Нивото на вашето благополучие ще бъде очевидно в неделя и следващия понеделник – преценете го трезво.

imageПредставителите на вашия знак енергийно попадат в самия център на космическия циклон или комическото "колело". Вероятно, в съгласие със собствената ви съдба, при мнозина от вас тази пролет се случват важни житейски събития – абсолютно публични, може би професионални, свързани с вашия статус. От 26 март до 7 април вие сте склонни амбициозно и решително да промените своя статус (брак, развод, гражданство, длъжност и т.н.). Няма смисъл да се предсказва каквото и да е, освен съществените събития. В по-голямата си степен потокът от космическа енергия се излива върху главите на родените от 25 юни до 9 юли. Струва си да им пожелаем попътно и безопасно течение. Всичко, което ви диктуват вашите амбиции, вие трябва да успеете да осъществите до средата на юли – да засеете семената, които ще пораснат и дават плодове 12 години.

imageВсичко, което се случва с вас и около вас, засяга вашите принципи, мироглед и ги променя съществено. Може би вашите обичайни, установени житейски възгледи ще се преобърнат от всичко, което се случва тази пролет. Най-добрият съвет към вас е да гледате на живота философски, да търсите отговори на глобалните въпроси в живота. В битов план е нараснал вашият интерес към пътешествия, нестандартни знания, може би и към далечни роднини, които са ви поднесли нещо нестандартно. Всичко, което се случва през първата половина на април, внася в живота ви някаква нестандартна струя, възбужда, амбицира и в крайна сметка изпълва живота ви. От 4 до 13 април е период на потенциален остър конфликт и съперничество – или на път, или в юридическата сфера.

imageОт 31 март до 6 април вие сте в състояние гладко и ефективно да организирате и при необходимост, да оформите документално всички свои делови и роднински контакти, договорености, задължения. Дори онова, което ви е спъвало и препятствало доскоро, ще се уреди и донесе резултат. Периодът на Овена винаги ви носи някакъв прелом, смяна на партньори и обстоятелства. Сега това може да стане рязко и не по ваша воля. Но определено ще бъде по-добре за вас. Особено в областта на имущество, доходи и разходи. Въпреки това, имайте предвид тенденцията към повишени разходи, особено от 4 до 13 април. Нека те бъдат обосновани. Вашите делови партньори и съпрузи могат да понесат загуби, рискове – дистанцирайте се или оказвайте помощ с цялата присъща ви трезвост и здрав разум.

 

imageВие сте от онези, които силно сте въвлечени в космическото "колело на съдбата". Ваш ред е да отговорите на извънредните обстоятелства. По възможност без агресия (тя засега е съвсем неоправдана), дипломатично, хитро, макар и импулсивно. Най-острият период, изискващ от вас кардинални действия, продължава от 4 до 13 април. И това е на общия неспокоен фон през целия период на Овена (20 март – 20 април). Родените през първата и втората десетдневка на октомври, независимо от своята воля, влизат в противопоставяне и съперничество, реагират импулсивно. През посочения период нараства и вероятността от травми – обезопасете себе си. От 26 март до 3 април пазете своите парички, събирайте онова, което заработвате. Възможни са принудителни плащания – нека те ви донесат полза.

imageОт 25 март до 4 април ще имате принудитлни разходи за домашни нужди – направете ги така, че да имате най-голяма полза от тях. През тази седмица вие умело и покровителствено си взаимодействате с децата, родителите, сътрудниците и хората, влюбени във вас. Макар и да го играете малко началнически, те го приемат. Постарайте се за сметка на това да осъществите най-важните от своите планове и намерения, да заложите вектора на развитие на тези отношения. Най-неспокойната и обновяваща се област в живота ви е мястото на вашата професионална работа. Ще има перманентни изненади през тази и следващата седмици. Възможна е конкуренция. Главното е в тази нервна обстановка вашето здраве да бъде в ред. Пазете го.

imageКипи и се пени онази част от живота ви, която е свързана с романтични отношения, с децата или с личното творчество (бизнес). Като че ли всичко това ще ви е от полза. Най-малкото можете да разчитате на минимални щети в най-сложната ситуация и на максимален късмет в най-благоприятната ситуация. Ще има и от едните, и от другите ситуации. Организирайте своите домашни обстоятелства от 31 март до 6 април. Правете това без фанатизъм, разумно и последователно. Можете просто да сложите ред в книжата, в дневния режим на домочадието. Можете да свършите и нещо по-значимо с документите за недвижимости и т.н. Ваша работа е, а ситуацията е индивидуална. Финансовото положение зависи от много обстоятелства с непредсказуем и перманентно променлив характер. По-добре е да нямате дългове. Тогава ще имате приходи.

image Козирозите са въвлечени по най-непосредствен начин в мощен поток от космическа енергия, която е в състояние да промени много неща в живота ви и най-вече в семейния бит, в състава на семейството и местоживеенето. "Колелото на съдбата" завърта сега родените през първата половина на януари. Но и не само тях. Така че всички трябва да бъдат нащрек през цялата първа половина на април. Последното новолуние в Овен дава импулс за сериозни промени в дома ви. Вълната ще засегне и други области на живота. Може да се опитате да въздействате върху случващото се, ако през първите дни на седмицата се съсредотоичте върху това, което се случва в дома ви, в семейството, с родителите и домочадието. И се постараете реално да въздействате върху всичко, което става. Импулсът ще се развива до края на април. Ако можете, дайте му посока.

image

От 31 март до 6 април се старайте да завоювате разположението на началството и се преборете поне за малко повишение на основната заплата. Това е благоприятно време за осъществяване на подобни стремежи. От 26 март до 2 април може да завържете "виртуално-задграничен роман" или ще дойдат добри пари от работа в интернет или от чуждестранна компания. Старайте се! Цялото суетене и извънредни събития се локализират в роднинска среда, сред колеги или е свързано с колата ви. Тук трябва да сте нащрек – може да се вдигне буря в чаша вода, и то немалка. Оптимално е да използвате силите на космоса за получаването на нови знания, за интелектуална и творческа работа. Помнете, че суетата поглъща сили и свежда резултата до нула.

imageКосмическите бури тревожат и объркват вашите чувства и най-главното – финансово-имущественото положение. Според астрологията то е толкова променливо и обновяващо се, че е време да се говори за рязка промяна в източника на доход и неговата интензивност. А дали това е за добро или за зло – зависи кому как ще провърви. Във всеки случай импулсът за сериозни събития възниква в новолуние – на 30 и 31 март. Вашите действия и дори мисли могат да му придадат нужната посока, ако мисълта и интелектът ви притежават достатъчна мощност. Струва си да се каже, че от 31 март до 5 април вашата мисъл притежава достатъчна реализационна сила, особено при родените през първата десетдневка на март. Финансовите сделки, наследствени дела и имуществени спорове са вероятни през целия април. Бъдете предпазливи.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368809
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930