Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2014 10:16 - Седмичен хороскоп от 16.06.2014 до 22.06.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
0



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 16.06.2014 до 22.06.2014

imageВ края на тази седмица за вас започва период (месец), когато на преден план излизат домашните въпроси. Така е всяка година, повече или по-малко ярко изразено, докато Слънцето пътешества по знака на Рака. Преди това е бил месецът на "информацията и комуникациите". Например, ако сте решили тази година да купите или да продадете жилище, да се преместите, ако вашето домочадие освобождава жилищна площ или семейството ви расте, вероятността да се случи това събитие през този период е много голяма. Особено ако сте родени сутринта. И така, помогнете си, полагайки съответните усилия да го направите или напротив, да не допуснете подобно събитие. В четвъртък и петък тази седмица всичко, което се случва, зависи от вас.

image

От 14 до 22 юни финансовата ситуация при вас се формира доста добре. Най-вече благодарение на професионализма ви. А също така и в областта на придобивките и продажбата на имущество. Реалните парични преводи обаче и документи е възможно да се забавят. Ретроградният Меркурий може да забави и други въпроси, свързани и с документи, и с пътуване, и със заселване в придобит имот. Така че съсредоточете се върху това, за да го предивидите в своите планове. В най-добрия случай сега ви връщат забавени пари. В по-лошия – бавят ви заплатата. Всичко това може предварително да бъде отрегулирано, без да се губят и отменят потенциално изгодни договорености, клиенти и контракти. А такива непременно ще има. Дните, когато можете да очаквате нещата да бъдат във ваша полза са сряда и четвъртък.

imageИдва времето, когато трябва плътно да се заемете с въпросите, касаещи вашите финанси и имущество. До средата на юли вие ще успеете да свършите много неща. Ако пред вас не стои такава глобална задача, постарайте се просто благодарение на своя професионализъм да получите по-висока заплата. В сряда и четвъртък можете смело да говорите с шефовете си на тази тема. Като постижение и натрупване може да се разглежда и собственото здраве – умножавайте силите си по всички достъпни начини. До 2 юли не е подходящо да постъпвате на работа или да вземате важни решения, включващи определени договорености – всичко може да се отмени или да се окаже не така привлекателно, както е изглеждало.

imageОт 14 до 22 юни за вас ще бъде полезно да сте сред приятели и колеги, да участвате в светски мероприятия и купони, на празници при познати. През този период вие печелите с вида си и можете да си осигурите съвсем реални блага за себе си от онези, на които сте симпатични. Вашето социално положение или място в кариерата от 26 май до 7 юли е възможно да се промени рязко – постарайте се да повлияете върху този процес или да отреагирате правилно. През тази седмица знакови събития ще имате в петък и събота. В домашната ситуация ще се наложи да командвате събитията, но правете това максимално дипломатично, вземайки предвид интересите на всички страни. Тогава всичко ще се нареди добре.

imageС преминаването на Слънцето в знака на Рака за вас завършва най-яркият и обществено значим период през годината. Включително и в кариерата. Можете леко да се отдръпнете от суетата, да отидете на сянка на вилата или на далечен курорт. Своето уединение, макар и относително, би било по-полезно да разделите с член от семейството. До средата на юли в живота ви би трябвало да цари пълно благополучие, а в душата ви – тиха хармония. То ще бъде показател за това, че личната си година сте изживели полезно за себе си. Стари приятели през тази седмица е възможно да да ви търсят настойчиво. Това ще ви позволи да изкажете своето мнение по някакъв важен за тях и за вас въпрос. От 16 до 24 юни вашите заявления, думи и срещи ще имат дълбоко значение, както и постъпващата от приятелите информация.

imageВие продължавате да сте преден план в професията и в обществото. Вашата информираност и вашите контакти са важни за кариерата или за постигането на важна лична цел. Ако от 16 до 24 юни се случат някакви събития от професионален характер или свързани с документи, те ще ви завъртят в своя делови поток до есента. Можете да инициирате нужните процеси самостоятелно. Най-добре е да го направите в понеделник или вторник.Вашите планове и мечти по повод приятни придобивки или почивка в чужбина могат да се осъществят, доставяйки на вас и семейството ви немалко удоволствия. Пътуването обаче трябва да бъде подготвено старателно, за да не пропадне нищо и да не се натрупат куп дребни недоглеждания и разминавания.

 

image Периодът на Рака за вас е ежегоден пик за социални постижения или успехи в кариерата. Този път те могат да бъдат многократно по-мащабни, в което ще се убедите до средата на юли. И на този връх вие можете да влияете решително в самото начало на юли. Всичко, което сега се случва, задава ритъма на успеха за няколко години напред – така че постарайте се. В понеделник и вторник ще преуспеете в деловото и приятелско общуване, лесно ще се възползвате от нужната информация. В сряда пазете здравето си, давайки си възможност да се отпуснете. А в четвъртък направете професионална стъпка към своя успех. Петък и събота ще прекарате в безкомпромисно взаимодействие с важни за вас хора и организации. В неделя ще имате възможност да си починете.

imageОт 14 до 22 юни вие можете смело да разчитате, че сключените от вас договори и финансови сделки ще бъдат много изгодни в дългосрочна перспектива. А съпружеските отношения ще ви дадат чувство за щастие и дълбока удовлетвореност. А и всичко останало по списъка – приятно пътуване в чужбина, възможност да се насладите на успехите на своето дете, с помощта на роднина да получите достъп до висше образование и т.н. Избирайте онова, което е актуално за вас и непременно направете някаква стъпка в сряда – денят е благоприятен за вас. През почивните дни се заемете с дребни домашни промени, избягвайки старателно битовите неприятности с форс-мажорен характер.

imageГолемите пари пораждат и големи разходи. Ако тази тенденция ви засяга, ще я забележите през почивните дни. Обърнете внимание на съотношението през тези дни на плюсовете и минусите според вашите разбирания. Какво получавате и какво рискувате през тези дни. През втората половина на юли за вас ще започне съвсем друг живот – цяла година вие преминавахте през редица кризи, обрати и изведнъж след рождения си ден ще откриете, че сте се оказали на височина, откъдето можете смело да огледате своите собствени постижения и където ви вижда всеки. Това добре ли е или не? Ако сега късметът и обстоятелствата ви пазят от неприятности, то от август 2014 до юли 2015 вие ще живеете в ролята на късметлията, който може да държи или да не успее да задържи за опашката птицата на късмета и уважението. Или в ролята на актьор на авансцената. Гответе се за онази роля, която подсъзнателно ви изглежда вашата истинска мисия на този свят. Издигането ще бъде както социално, така и нравствено, ако съумеете. А засега преодолявайте последните грапавини.

image Вие влизате в период с повишена значимост на съпружеските и семейните отношения. И в период на значими за вашето семейство събития. Първите признаци на връхлитащото ви щастие (или проблеми) могат да се забележат в петък и през почивните дви. Веднага влияйте върху случващото се. През целия юни децата ви радват, порасналите деца дори ви помагат. В бизнеса идва приход или се отварят материални възможности. Възползвайте се – такъв шанс, от такъв мащаб не идва много често. Съпружеските отношения през този период са максимално щастливи. Онези, които още нямат своята половинка, през тези дни имат добър шанс да я открият в доста сполучлив вариант.

image

В края на седмицата актуална става темата "работа" – длъжност, място и заплата. До средата на юли вие можете съществено и за дълго да подобрите своето положение. Разбира се за това е необходимо да изровите собствените си резерви. Известна стъпка в тази посока си струва да бъде направена още във вторник и сряда, използвайки случая и собствената си интуиция. От 30 май до 23 юни в семейството ви цари особена позитивност, добронамереност и състоятелност. Но от 14 до 23 юни вие непременно трябва да повишите семейната състоятелност, купувайки солидна вещ, подобрявайки обстановката и самото настроение и среда вкъщи. Всичко това е в материална, веществена форма. В сряда направете поне символична придобивка вкъщи – украшение или полезна вещ за кухнята. Здравето значително се стабилизира, ако не икономисвате средства от него.

imageОт 14 до 23 юни ви върви в любовта, търговия или дребен бизнес ви носят доходи. Познанствата обещават много. Домашните проблеми и семейни теми към края на седмицата губят своята значимост, след което вие оставате в ръцете на някой роднина дребните грижи за дома и все по-силно и по-силно се стремите към бизнес, почивка, удоволствия и развлечения. Ако в сряда вие отчетливо разберете какво именно ще ви донесе най-голяма наслада, вземете решение за бъдещето. Позволете си отдих, отработвайки старателно подготвителната програма. Спонтанно пътуване ще ви донесе дребни неразбории. Както и преди разходите превишават доходите ви. А доходите ви са нередовни, макар че могат да бъдат с впечатляващ размер. Ако финансовото ви положение не ви устройва, търсете нов източник на доход. Това търсене ще е актуално в следващите няколко години.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1362787
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031