Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 17:58 - Седмичен хороскоп от 21.07.2014 до 27.07.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 918 Коментари: 0 Гласове:
2



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 21.07.2014 до 27.07.2014

imageХората, също толкова уверени в себе си като вас, преживяват изблик на ентусиазъм и раждане на уникални идеи. Как те ще бъдат реализирани в бъдещето е друг въпрос, но през най-близката година все пак вие сте късметлията. Влизането на Юпитер в знака на Лъва носи на всички "огнени" хора много енергия и социален подем за реализация на техните желания и творческа енергия. Казваме му просто "късмет". В действителност това е онзи прожектор, под който вие се оказвате примерно веднъж на четири години. Той ви откроява от масата, но и осветява и преувеличава всичко – всички качества и недостатъци. Това е сцена, това е влюбеност, това е възможност за развитие на личния бизнес, раждане на дете и т.н. Избирайте, вслушвайте се в своите желания. Те ще са ярки и мащабни. Гаранции за пълна реализация все пак няма, всичко зависи от вас.

image

Всичко, което се случва тази седмица, особено през почивните дни, задава тон на вашите семейни събития за цялата година. Какво ще порасне в семейството? Любов, подкрепа, благосъстояние? Постарайте се да прекарате добре почивните дни с тези, които обичате. Планираното кратко пътуване през тази седмица ще се състои, но ще бъде съпроводено с непредвидени обстоятелства или новини. А така също и с принудителни разходи, които ще сметнете за "благотворителност" или за свой морален дълг. В събота Марс влиза в знака на Скорпиона, което за вас означава активизиране на приятели и врагове. До 14 септември вие последователно ще делите околните, причислявайки ги към едните или към другите и ще реагирате и постъпвате по съответния начин. Ще има и пристъпи на агресия – насочена към вас и ваша – като ответна реакция. Тежката ситуация на срещата ви с нечия жестокост ще стигне своя апогей в края на август. Но за това ще говорим по-късно. Пазете здравето си.

imageОт 15 юли до 15 август се повишава вероятността вие да смените местоработата си, да се справяте с различни служебни конфликти или да правите не особено спокойни кратки пътувания. От 22 до 27 юли е актуална темата за оформянето на важни документи. Най-вероятно от финансов или имуществен характер – няма да мине без изненади, но ще е напълно успешно. Периодът на Лъва обикновено ви носи доста приятно пътуване. Тъй като сега в Лъв се намира Юпитер, пътуванията ще са много, ярки, задгранични – практически ще ги има до следващото лято. И колата, която ще купите, ще бъде предмет на вашата годрост. Възможно е още през тези почивни дни вие вече да знаете къде ще пътувате през август и ще се радвате на това. Най-голям подарък за младите хора в края на юли и през август може да стане срещата им с тяхната любов.

imageЮпитер си е тръгнал от вас, оставяйки ви задание – през следващите години да се издигнете до по-висока степен на социално благополучие. Сега той ще ви опекунсттва, ще отглежда и умножава вашето имущество, финанси и източници, от които всичко това идва. През почивните дни се постарайте да формулирате за себе си подобни задачи и още през следващата седмица започвайте фактически действия за тяхната реализация. Социалната стълба е от 12 стъпала, вие сте се изкачили на второто стъпало, което е най- важното – осигуряване на стабилност и ресурси за по-нататъшното издигане. За родените в края на юни и през първите дни на юли сега са актуални събитията в кариерата и прякото взаимодействие с важни хора. Най-вероятно с финансови мотиви. Родените в средата на юли успешно се справят с доста важни документи и задължения.

imageВ сряда започват да отбелязват рождените си дни Лъвовете. Всички рожденици от тази седмица получават един особено мащабен дар от Юпитер – енергия и амбиции за успешен социален подем. Важно е да се вслушате в себе си, в своите желания и самолюбие. Накъде ще ви поведат стремежите? Пътят е предвиден за 12 години, щастието и постиженията няма да ви паднат веднага върху главата. Но известни намеци непременно ще се появят. Рождениците от сряда през годината ще са социално подвижни, информирани и "приети в обществото". Рождениците от четвъртък и петък ще са повече ориентирани към семейството и относителното уединение – творческо или семейно. Всички те ще използват постигнатото от миналото и могат да разчитат на успешен финиш, който след няколко месеца ще стане фундамент за възход. Рождениците от събота и неделя ще се втурнат в новия живот, опирайки се изключително на своите собствени способности и амбиции. Може би те ще виждат свободата и успеха си в чужбина.

imageПериодът на Лъва за вас завършва годишния цикъл. Юпитер в Лъв завършва 12- годишния цикъл на социални постижения. Следователно, в края на юли и през август вие ще можете да съдите за това, което сте съумели да постигнете за последните години и нека вашият финиш бъде успешен. До старта има още цяла година, която е желателно да превърнете в година на жътва и удовлетвореност от постигнатото. Ако имате намерение да се местите, решавайки, че в това местоживеене сте постигнали всичко, което е възможно, и са ви нужни други условия за по-нататъшно развитие, направете го. Желателно е да направите важната стъпка до ноември. Подобна стъпка изцяло се вписва в общата тенденция – отказ от миналото в името на бъдещето. Ако е необходимо да се откажете от нещо в името на бъдещ успех и процъфтяване, направете го.

 

imageПрез тази седмица се случва важно за вас събитие: Марс напуска вашия знак, където ви напрягаше и стимулираше от ноември миналата година. Най-вероятно вие сте постигнали много, но и сте изтощили силите си. Докато Марс ще бяга през Скорпион до средата на септември, вие ще трябва усилено да събирате сили, без да жалите средствата си за тази цел и разчитайки на ресурсите на околните. До средата на август за това ще ви помогне и подкрепи морално вашето формално положение – длъжност, семеен статус. Постарайте се да бъдете забелязвани, да сте в обществото, "на сцената" – това добре ви подхранва. Да блестите в обществото – това е май вашата основна задача, която ще бъде изпълнена до следващото лято. В професионален, светски, приятелски кръг ви предстои да използвате и вече постигнатото привилегировано положение. Или да постигнете такова. Още през тези почивни дни посетете бляскаво общество.

imageВ събота има важно за вас събитие – Марс влиза в знака на Скорпиона. До средата на септември той ще ви стимулира и подтиква към действия, към Постъпки. В по-лошия случай ще се изострят хроничните болести и ще се усложняват взаимоотношенията. Полезно е да си спомните събития отпреди две години – от 24 август до 8 октомври 2012 година с тази поправка, че е възможно вашите постъпки тогава да са сформирали задължения и ограничаващи условия (включително и здравословно състояние), продължаващи и досега. Възможно е да ви бъде даден шанс през август и началото на септември да направите нещо, което ще усили или обратно, ще неутрализира последствията от онези постъпки. Например, в кариерата, в постигането на желания семеен и социален статус. В края на годината всички "ограничители" и "вериги" ще бъдат свалени от вас. А позитивните последствия от издържаното изпитание ще останат завинаги. Повдигайте тавана на своите възможности.

imageВлизайки в знака на Лъва, Юпитер потенциално отваря за вас нови хоризонти на успеха. Разбира се, още по-силно ще започне да ви тегли към далечни страни или в по-висок социален слой. Но само с цел да докажете на себе си и другите своята значимост и правотата на убежденията си. Вие влизате в период на късмет, когато най-значителните планове и мечти могат да бъдат постигнати до следващото лято. Примерно както през втората половина на 2002 година и първата половина на 2003 година. В онзи период онези, които са искали, са съумели успешно да се преместят от "провинцията" в "центъра". Но не е и само това – постъпване във ВУЗ, успешни юридически процеси, ярка преподавателска позиция или публикация – всичко става възможно. През тези почивни дни се опитайте да направите първата крачка към своята мечта – реална или виртуална. И вървете и по-нататък, без да се бавите и съмнявате.

image От 23 юли до 2 август се случват вълнуващи лични срещи, емоционално общуване, парични сделки. Оформянето на документи, ако е необходимо такова, става по план, със сигурен резултат. В продължение на година акцентът на значимост и полза се премества от взаимоотношенията с конкретен човек (покровители, съпруг, делови партньор) към използване на техните ресурси. Именно външните и съвместни ресурси (парични и във вид на протекции, професионални възможности) ще тушират вашите лични трудности и ще умножават вашите постижения. Намеците за обновяване на семейната ситуация, които ще се случат в края на тази седмица и през следващата, а после и през първата десетдневка на август, ще станат "семената" на бъдещите качествени промени в семейството и на мястото на живеене. До следващото лято всичко ще се обнови окончателно. За мнозина – самото местоживеене или състава на семейството.

image

Ако сте самотни и търсите своята половинка, още по време на новолуние предприемайте решителна стъпка – правете предложение или вървете на купон, за да срещнете там съдбата си. Или изпратете резюме на работодатели, търсейки блестящ договор. Процесът на търсене и избор на съпруг, достоен за вашите таланти и способности, на делови договор, ще продължи до следващото лято, дори ако буквално сега ви изпадне нещо наистина стойностно.Така че няма смисъл да се бърза, както и не бива да се бавите. За публичните хора е настъпило времето за рязко нарастване на популярността. През следващите дни и седмици енергично работете над задачата. Оптимално позитивни събития можете да очаквате в средата на август. А и след това, през декември 2014 и през април 2015. Нека това бъдат стъпалата на вашето издигане.

imageНай-общо казано, до сряда вие още можете да получите доста съблазнително делово, професионално предложение. Най-вероятно ще провърви на родените през втората половина на март. Съгласявайте се! По-нататък успешни и приятни събития в живота плавно преминават в престижна, ярка, доста ангажираща работа (труд в най- различни форми). Ако това е нещото, което ви трябва, силна точка ще станат събитията от предстоящите почивни дни и следващите в продължение на две-три седмици. Като минимум, повишение в службата, като максимум достойна месторабота. От 23 юли до 2 август вие получавате малко, но приятни подаръци, бонуси и комплименти. До края на юли пазете здравето си – спотаените хронични наблагополучия ще станат явни, ще се изострят. Ако сте здрави, възможно е служебни проблеми да предизвикат спешно и нелеко пътуване или юридическа намеса. И всичко това може да се проточи до средата на септември.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368113
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930