Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2015 14:48 - Това е мощната рецепта за пълно лечение на диабет!
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 2574 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е мощната рецепта за пълно лечение на диабет!

  Рецептата за лечение на диабет на сестра Ганева е напълно природна и съвсем безплатна, но помага повече от скъпите лекарства!

Сестра Дина Ганева, която е последавателка на лечебните методи на Петър Дънов, Петър Димков и Лидия Ковачева, се превърна в една от най-търсените лечители през последните няколко години. Може би, защото рецептите, които предлага на пациентите си не само помагат, но не струват почти нищо като цена.

Залага се единствено на народната медицина и силата на природата, която е огромна. Днес ви представяме рецептата за лечение на диабет на сестра Ганева, която е помогнала на много хора не само да облекчат състоянието си, но и напълно да се излекуват от диабета, както и от различни болести на панкреаса.

image

Сестра Ганева даде чудна рецепта за лечение на диабет, при това съвсем природна

Разбира се, има огромно значение в каква форма и доколко напреднал е диабетът ви, но при всички положения тази рецепта гарантирано ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ! Дори да сте скептици по природа, не коства нищо да опитате и после да отчетете резултатите.

Рецептата на сестра Ганева за лечение на диабет е съвсем лесна. Взимате няколко бутилки (за предпочитане е да се стъклени, а не пластмаса – всички знаем защо) и ги пълните догоре с обикновена вода от чешмата.

След това трябва да ги отнесете до място, където се отглеждат пчели и просто да оставите бутилките до един от кошерите. Това е – нека бутилките да престоят до кошера не по-малко от два часа, след което вече може да ги вземете и да започнете да пиете от водата, която е силно лечебна.

„Единственото, което може да се стори по-сложно на хората, е това къде да намерят кошери. Но такива има на почти всички села, дори в близост до градовете. Добре е обаче да подберем възможно по-чист район, стига да е по възможностите ни“, обяснява сестра Ганева.

И допълва, че преди да започнем да пием от водата, задължително трябва да измерим показателите на кръвната захар и да опишем стойностите плюс датата. Започваме приема на „пчелната вода“ и след седмица-две отново сравняваме стойностите. Разликата, която ще установим, е огромна. И така, до самото излекуване на диабета.

„Много са хората от типа Тома Неверни, но аз не се наемам да ги убеждавам в каквото и да било. Споделям го за тези, които са с отворено съзнание и мисъл, и могат да разберат, че пчелите излъчват специфични радиовълни, които променят силно структурата на водата и я правят лечебна“, разкрива сестра Ганева, на която много излекувани българи вече целуват ръка от благодарност.
doctorbg.net




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368064
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930