Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 08:33 - Седмичен хороскоп от 25.11.2013 до 01.12.2013
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 886 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп от 25.11.2013 до 01.12.2013

imageВ периода на Стрелеца Слънцето подгрява вашите амбиции, засилва стремежа напред и нагоре, вярата в себе си и в идеалите, които имате за дадения възрастов периоз. Засилва се и самата ви жизнена активност. Запалва се огънчето в душата. От 25 ноември до 6 декември всички тези черти на характера – природни и придобити от начина на живот, културното ниво, си търсят изход. Целта е да се откроите на фона на съмишлениците си и на онези, които смятате за свои съперници, да експериментирате в качеството си на организатор и ръководител на неформално обществено движение, с всички таланти и качества да повишите своята популярност. Прекрасни пориви! Ако съумеете и да ги направите не протестни, а конструктивни: чест и хвала. В четвъртък сте изцяло в своята стихия – какво сте направили вие реално, а какво с ентусиазъм сте делегирали на другите? Помнете, че обстоятелствата от текущата и следващата седмица все още поставят пред вас като задача конкретна, резултатна работа.

image

От 21 ноември до 7 декември вие доброволно или принудително се потопявате в глобални проблеми от законодателен и финансов характер, имуществени и финансови въпроси, касаещи ваши познати и роднини, деца и внуци. Едни го правят поради професията си, други – по роднинска линия. Полезно е да се сключват дългосрочни договори, да се ликвидират дългове и да се уреждат наследствени въпроси. Особено успешна е работата с чуждестранни фирми и контрагенти. Оптимално се подреждат тези проблеми в събота и неделя. От 19 до 29 ноември финансовата полза "отстрани" изглежда примамлива, но може да се излъжете – да вземете желаното за действително. Вашата изгода е в практичността, в реализма, в законността на всички дейности. В това отвошение най-успешни и ефективни в своите постъпки сте във вторник и сряда.

imageОт 25 ноември до 7 декември вие сте в центъра на дейностите и сте способни да ги реализирате всичките по най-оптимален начин, с най-добри резултати. До края на ноември е по-добре да се съсредоточите върху онова, което изисква съгласуваност, срещи с влиятелно лице, важно обсъждане, пътуване. Служебните, финансови въпроси вие придвижвате ефективно през първата седмица на декември. Те ви носят полза във вид на повишено благосъстояние. Солидна покупка, търсене на допълнителен източник на доход, натрупване на средства, инвестиране в развитието на нещо – постарайте се да се посветите на всичко това през следващите две седмици. Във вторник и сряда поставете интересите на семейството и дома си над всичко. В четвъртък не се поддавайте на спонтанни предложения от страна на приятели и любими – отначало помислете, претеглете.

imageОт средата на ноември до края на годината имате прекрасна позиция – в състояние сте да обърнете много неща във ваша полза, да привлечете хора към себе си, договори, ресурси, пари. Всичко, което се изисква, за да се постави основата на важна за вас перспектива. Ррезултатът би трябвало да се отрази върху вашето социално и длъжностно положение. До пролетта вие смело можете повече да вземате, отколкото да давате. Събирате и трупате, избирате и фиксирате всичко, което е необходимо и възможно. Включително и партньори – делови, притежаващи власт. В брака и романтичните отношения също е дошло време да укрепвате и формализирате (ако е нужно) отношенията. От 19 до 29 ноември служителите могат да сгрешат в своите професионални решения. Изчакайте до края на ноември – след това до 5 декември всичко рязко и удачно ще се промени само или по волята ви.

imageРазчитайте само на няколко дребни финансови постъпления във връзка с професията ви. Разходите ви също са доста, но всички те са нужни и не чак толкова големи, че да ви разорят. Ако сте служител, то в последно време отношенията с колегите ви са доста проблемни, при това взаимно. От средата на ноември до март всичко включва в себе си пари и лична, старателно скривана неприязън. Може би си струва да си починете – в отпуск или в друг вариант. Би било много добре. Но не си струва да вземате решения за смяна на работата, длъжността и статуса до края на ноември – направете го в началото на декември или по-късно. Колкото и да е странно, в домашно уединение и заети с дребни, домашни ангажименти сега вие се чувствате много по-добре, отколкото в службата. Странно, защото по принцип обичате да сте сред хора, на преден план, да сте водещи в обществото. Очевидно, понякога и вие се уморявате от всичко.

imageНай-активният и успешен период (13-25 ноември), когато вашите действия са били успешно насочени към бъдещето, формирали са го, засега е завършил. Може да намалите оборотите, да дадете оценка на резултатите и отворените врати. В понеделник и вторник вие със своето поведение и емоционална реакция на случващото се демонстрирате пред околните и близките у дома своето удовлетворение или неудовлетворение от сегашната ситуация. Във вторник това без съмнение ще донесе полза, както в областта на финансите, така и в областта на романтичните отношения. От 19 до 29 ноември съпружеските отношения са мътни и нелогични. Най-много неясноти и мъгла има в понеделник. Изчакайте с изясняването на отношенията и вземането на каквито и да било решения до декември.

 

imageПреломни дни през тази седмица са сряда и четвъртък. Следете тенденциите, които ви интересуват: към добро или към лошо са. Отношенията със съседи, близки роднини и колеги от 19 до 29 ноември са лишени от определеност и конкретност – за важните решения и стратегически избор изчакайте до декември. Сега не си струва да бързате с индивидуалната инициатива – след 6 декември Марс ще влезе във вашия знак, където ще направи "примка" и ще си тръгне от него едва на 27 юли. Не толкова често звездите дават такъв дълъг период за проява на лична инициатива. Всичко, което вие ще "сътворите" и инициирате през това време, ще повлече след себе си един или друг поток от събития за вас и за околните през следващите две години. Обмислете стратегията и тактиката на поведение, откроявайки житейските си приоритети.

imageИнтелект, организираност и нужната информация, недостъпна за другите, ще ви изведе на забележимо място в професионалния колектив, ще ви утвърди във вашите честолюбиви замисли. Особено важно е това да се проявява във вид на стратегически идеи в личните и делови взаимоотношения. Тогава вие определено ще преуспеете в своите инициативи от 22 ноември до 2 декември. От 10 до 29 ноември собствена грешка и внушение отвън ще навредят на вашите финансови дела. Избягвайте да харчите пари, избягвайте да вземате самостоятелни решения, касаещи имущество. Обръщането към тесни професионалисти и внезапно променилата се ситуация не по ваша воля в службата ще понижат финансовите рискове и ще ви донесат сполука. От 30 ноември до 12 декември вероятно ще имате романтично запознанство или финансов късмет във вид на непредвиден бонус.

imageПри рождениците от тази седмица се задълбочава странната и мъглива ситуация в семейството или в кариерата. При другите Стрелци това е временно, а за рождениците може да продължи почти през цялата година след рождения им ден. Бъдете сдържани и за хубавите, и за лошите предчувствия – нека всичко се случи само. Плувайте по течението, доверявайки се на своята "звезда". От 21 ноември до 7 декември Стрелците могат да осъществят сериозен и успешен финансов проект, при условие, че са способни да предвидят и пресметнат всичко. Най-практични в поведението си, готови за полезното са рождениците от сряда. Окончателният избор и самостоятелните решения е по-добре да се отложат за първата седмица на декември. Рождениците от четвъртък попадат в неочаквани обстоятелства, влияещи на романтичните отношения, въвличащи децата и личния бизнес, ако има такъв. Рождениците от събота и неделя повече от останалите имат намерение да останат настрани и да плуват по течението.

image Всичко, което касае личните и социални отношения, може да се уреди и придвижи през тази седмица. Особено, ако е свързано с имущество, финанси и сключване на договори. Юридическите въпроси лесно се решават във вторник и сряда, свързаните със кариерата и семейството – в четвъртък и петък. През почивните дни си позволете да се забавлявате в компанията на порасналите си деца, приятели или колеги. Напомняме ви, че от 6 ноември 2013 година до 6 март 2014 година вие волно или неволно демонстрирате пред околните всички възможности на своето обаяние, всички чувства. Желанието да ви харесват и способността да привличате към себе си другите хора ще ви помогнат във вашите намерения. Сега е моментът да привлечете към себе си и своята "втора половинка" или много състоятелен покровител, делови партньор, солиден финансов договор. През тази седмица благоприятни дни са вторник и сряда. Постарайте се до 21 декември да се придвижите в тези неща колкото е възможно по-напред.

image

Периодът от 19 до 29 ноември не е най-удачното време за придобивки, финансови операции. Вашите очаквания за бонуси или удачни сделки засега не се оправдават. Засега не си струва да се съгласявате с деловите предложения на приятели. Виж, една идея за кратко пътуване или участие в интересно колективно мероприятие може да ви вдъхнови и обогати с впечатления. Главното е, че от 25 до 30 ноември имате силни шансове за успех в кариерата – такъв, какъвто е възможен за вас. Възползвайте се, заемете активна жизнена позиция. Кариерата и вашият семеен статус – това наистина е най-важното, в което сега можете да преуспеете и с което си струва да се заемете в известна степен. Вкъщи всичко е наред, стабилно е. Може да е малко хладно, като в официално учреждение, но затова пък е надеждно.

imageВсичко, което касае длъжностното и семейното ви положение, официалната цел, с която е свързан вашият бюджет, изисква особено внимателен подход от 19 до 29 ноември. Вие можете да вземете неправилно решение, да сте лошо информирани и въведени в заблуждение. Но през първите дни на декември финансовите, имуществени и други делови рискове са напълно оправдани. От 25 ноемвври до 1 декември е успешно далечно пътуване, благоприятно се развива юридическо дело и всичко, свързано с документи и образование. А така също и отношенията с далечни роднини – по-скоро вие ще им бъдете полезни в своето покровителство, отколкото те на вас. Най-реалистично ще можете да оцените обстоятелствата и да изградите нужните контакти с околните във вторник и сряда.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368870
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930