Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2014 00:34 - Полевата терапия може да лекува нелечими заболявания чрез кичур коса
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1211 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Полевата терапия може да лекува нелечими заболявания чрез кичур коса image

  Дори отрязана човешката коса пази томове информация за своя притежател. Справка - криминалистите, които с един издайнически косъм могат да заковат и най-неуловимите престъпници. Освен неповторимия ДНК материал обаче косата има още една тайна. Тя е толкова голяма, че изразът на косъм от смъртта в близко бъдеще ще придобие съвсем нов смисъл...

  Полевата терапия може да лекува нелечими заболявания, твърди инж. Пенева. "Колко народ си отиде напоследък - Васа Ганчева можеше да е жива, Андрей Баташов също. Всичките станаха жертва на комбинация от инфекциозни реакции и медикаментозно отравяне. Не мога да стигна до такива хора, иначе бих им помогнала безвъзмездно. Защото българите трябва да видят, че има и алтернатива."

  Така се възмущава популярната радиестезистка инж. Славка Пенева. Тя е човекът, въвел цветната телевизия у нас, a днес се грижи за хората, изгубили образ и звук. По повод поредния известен българин Димитър Димитров-Херо, който се бори с коварна болест, лечителката заявява, че може да е от полза. Трябвало й само един кичур коса от футболния треньор, за да изкара неговия тумор от игра.

  "Всеки косъм представлява енергиен двойник на човека (фантом). С негова помощ посредством хромозомния апарат на индивида (ДНК) полевата терапия въздейства на тялото от разстояние срещу почти всички болести", обяснява инж. Славка Пенева. По думите й чудото се дължи на апокрифния факт, че нашата ДНК позволява лечение чрез енергоинформационно въздействие. На същия принцип всъщност действали и магиите.

  Злосторници чрез биоматериал (нокът, коса, кръв) заковават точно в целта жертвата си от километри разстояние. Същите невидими канали влизат в арсенала на физикалната радиестезия с основната разлика, че те ги използват не за вреда, а за лечение.

  "Няма никаква мистификация тук. Всичко е квантова физика, енергия и вълни. Клетките на нашите органи и системи трептят и излъчват вълна с определена дължина и честота. Ако знаем точната вибрация на здравия орган или система и я подадем върху косата, моментално възстановяваме статуквото в тялото", обяснява пътя за хармонизация инж. Пенева.

  Вирусите, бактериите и туморните образувания също си имали работна честота. Ако им се подаде тяхната вибрация, но с положителен заряд, тя буквално ги гаси като телевизор, на който е дръпнат щепселът.

  "Бактериите и вирусите ги замерваме с вълни до 11 м, до 620 м и до 710 м. Болен от грип например, вместо да взимат медикаменти, аз облъчвам негов кичур с 2000 херца (Hz - мерна единица за честота на вълната - б.а.), но с положителен поляритет. Минус и плюс знаем от математиката какво става - деактивиране и за няколко дни човек се вдига на крака, без да е приел и едно хапче", твърди инж. Пенева.

  Разказва за свой пациент - хлапе с двойна бронхопневмония, с плеврални изливи, което докторите насмалко да изпуснат. Бабата я потърсила да помага, ама без родителите да разберат. "Тази тайна практика ми е страшно обидна. В първия момента отказах, но след това ми стана жал за това детенце само на 3 годинки. Надали ще разбере някога името на добрата фея", пали се столичанката.

  С помощта на своето радиестезично махало и един генератор Славка прави диагностика, а след това от дистанция започва да лекува хората за болежките, които им е открила. Трябва й само един кичур коса. Пъха го в някоя от своите машинарии - генератори на честоти - и така от дистанция започва процес на изцеляване. Разговорът ни прекъсва жена на средна възраст, която е дошла от "Люлин".

  Взима няколко шишенца билки, с които Славка комбинира полевата си терапия. "Има камъни в жлъчката и бъбреците, черният дроб е увеличен. Човек рухва комплексно. Но нищо, ще й включа 96 херца и заедно с билките ще й разбием камънаците", издава намеренията си екстрасенската. И онази си лежи в "Люлин", а изцелението лети от кв. "Иван Вазов". На въпрос как става чудото, пояснява - благодарение на торсионните полета, които всяко нещо на тази земя излъчва и приема.

  Тези невидими вихри са спинови, не носят сила, а само информация и се разпростаняват със скорост, по-голяма от тази на светлината. Когато човек е болен или има негативна енергия, неговото торсионно поле се върти наляво.

  Инж. Пенева е родена през далечната 1934 г в северния Кан, в къща на Ламанша, в семейството на български емигранти. Преди да избухне войната, баща й - университетски преподавател, решава да напуснат Франция и да се върнат в родината. Бъдещата лечителка завършва магистратура електроинженер-радиотехника. Зората на демокрацията я заварва като един от доайените в БНТ.

  На "Сан Стефано" 29 постъпва през 1960 г., само няколко месеца след като е пуснат първият тв сигнал в България. Години наред Славка Пенева ръководи студио 1 и първото цветно студио 6.

  През 1992 г. се пенсионира и с тъга констатира, че парите й са недостатъчни за преживяване.

  "Един хубав ден, скитайки по улиците и мислейки къде да намеря по-евтини продукти за семейната трапеза, видях на един ъгъл сложени уреди за измерване на човешкото излъчване. Платих, колкото ми поискаха, и положих ръка на датчика. Собствениците се спогледаха доста учудени. Казаха ми да повторим опита. Сложих пак ръка, а те ми казват: "Вие знаете ли, че имате три пъти повече енергия, отколкото млад човек. Помислих си, че се шегуват, но по-късно това се потвърди", връща лентата назад телевизионерката. Влязлa в Съюза на алтернативните лечители, който тогава се помещавал на "Шипка" 6. Усещалa обаче, че изцелението с ръце не е нейното призвание. По това време инж. Стоян Кочев и проф. Връбка Орбецова лекували депутати в парламента, борейки се за узаконяване на биоенергията и екстросензориката.

  Там се записва на курс по радиестезия. От 22-ма души екстрасенси единствено тя се развила в тази посока. Накрая ги изпитвал големият радиестезист Георги Атанасов. "Ставам аз и държа едната си ръка към слънчевия му сплит, защото оттам излизат най-много торсионни полета. В другата си ръка с махалото започвам да сканирам различните системи - храносмилателна, сърдечносъдова и т.н. Така успях да му кажа, че той има високо кръвно, висока кръвна захар и че сърцето му има нужда от лечение. Той стана и ме поздрави с думите, че това са основните му здравословни проблеми. Човекът от сърце си и замина", жали по своя учител Славка.

  Близо две десетилетия феноменалната дама е открила ахилесовата пета на почти всички човешки болести. Туморите реагирали на вълна малко над 700 м. Факторът на растеж на раковите клетки пък се блокира, след като тя облъчи кичура коса на пациента с точно 943 херца (Hz). По този начин борбената дама смята да помогне и на болния Херо, стига да се обърне към нея. В момента Славка лекувала дама от рак на млечната жлеза.

  "В интерес на истината тя дойде в доста напреднал стадии. С разсейки към ръката и рамото, с реакции по лимфните възли и подмишницата. Моята първа работa беше в продължение на 10 дни да блокирам фактора на растеж на злокачественото образувание. Вече наличната туморна маса аз я водя дезактивирана, т.е. тя вече не носи характера на карцином. След това атакувах с билкови подборки в комбинация с полева терапия за чистене на лимфата. Тъй като мъртвите клетки трябва да бъдат изведени от организма. Скоро беше при мен на проверка. Лезиите отзад бяха изчезнали, а образуванията отпред се бяха свили видимо", описва постиженията на физикалната радиестезия лечителката.

  По думите й с точния вибрационен код може да бъдат повлиявани към изцеление всички заболявания. Разбиване на камъни в бъбреците, в жлъчката, намаляване размера на черния дроб, хормоналния нарушения - всяка диагноза си има вълни и честоти за въздействие. "Не им достигат естрогени - аз вдигам нивото, кистите изчезват и жената възстановява цикъла си. С въздействие с положителни торсионни полета върху личния свидетел (ДНК/кичур с коса, нокти и т.н.) от 20 до 30 дни шиповете се отдръпват от засегнатите нерви. След счупвания, тежки операции полевата терапия помага за създаване на съединителна тъкан", изрежда инж. Славка Пенева. Заключава, че радиестезията може да бъде чудесен помощник на традиционната медицина, а завършващите последен курс лекари да се обучават да работят с махало като в някои страни по света. А дотогава да се пазим, защото иначе "който няма време да се грижи за здравето си, ще трябва да намери време да бъде болен."

Източник: Стандарт Нюз - информационна агенция



от framar.bg



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367837
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930