Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 14:38 - Седмичен хороскоп от 05.05.2014 до 11.05.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 941 Коментари: 0 Гласове:
1



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 05.05.2014 до 11.05.2014

imageОт 4 до 28 май Венера ще се намира във вашия знак, помагайки ви да изявите своята ярка и смела натура. За жените това е време за лов на поклонници, житейски блага и успешна самореклама в кариерата. За мъжете е полезно да използват в работата си силата на своето смело обаяние. От 9 до 20 април върху живота ви силно влияят ситуации на конкуренция, което значи, че вие ще сте победителят в романтично съперничество и в деловото сътрудничество. До 10 май изгодно се уреждат имуществените и финансови въпроси, но при условие, че бъдат преодоляни суровите ограничения. Например, погасяването на дългове, изпълнението на задълженията. Постарайте се да направите стъпки по отношение на кариерата, за да си осигурите в бъдеще по-високо ниво на потребление. Нелеки, но резултатни събития се очакват в понеделник и неделя.

image

От 5 до 17 май Телците ще преодоляват естествените трудности, неприятните ситуации, създадени от някого от тяхното обкръжение. Може би това ще бъде период за придвижване на важни документи, обръщане към висши инстанции. Може би ще ви дотежат проблеми с роднини или на роднини. Във връзка с това финансовото положение ще бъде напрегнато. Въпреки това, от 2 до 10 май мнозина ще преуспеят в обучение, в интелектуален труд и ще завоюват авторитет в професионалната общност. За рождениците от седмицата през цялата година ще се преплитат тези две линии в живота – преодоляване на трудности и преуспяване. Стресовите и извънредни ситуации се точат от 9 април до 20 май. Постарайте се да не се разболеете на нервна почва. В неделя преценете здравословното си състояние и вземете мерки, ако е необходимо. Служебни флиртове създават трудности до края на май.

imageДо четвъртък вие не сте съвсем свободни в своето поведение. Налага се да живеете според обстоятелствата. Затова пък след това, до 30 май вие имате пълното право ефективно да използвате ума си, комуникативните способности и таланта си на търговец. Хора с всякакви професии имат възможност да преуспеят благодарение на собствения си талант и способности. От 5 май до 13 юни се създава доста благоприятна професионална обстановка, която ще ви позволи да постигнете и материален успех – да печелите повече, да получите повишение в службата. Имайте предвид, че от 8 до 14 май обещанията на ръководството не са съвсем реални, а вие може да си поставите неизпълними цели. Във важните въпроси изчакайте малко, докато не се изясни добре всичко.

imageЕто вече почти година откакто вие с "борба" вървите към своята амбициозна цел. Сега се създава многообещаваща обстановка за онези, които са готови съществено да променят нещо в кариерата, в своето семейно и гражданско положение. Експеримент и риск, съпроводен със съерничество и дори драма, ще променят силно нещо в живота ви от 10 до 20 май. Можете да управлявате ситуацията, ако не се поддадете на емоциите и прекалено ексцентрични желания. Малко трезвост в понеделник и стремеж към компромис в неделя ще ви помогнат да насочите хода на събитията в нужното русло. Успехът, постигнат с труд, е двойно по-ценен. През следващата седмица вие непременно ще го постигнете.

imageОт 5 до 16 май вие намирате точката на равновесие между кариерата (или важна житейска цел) и домашните обстоятелства. Налага се да търсите тази златна среда, за да не пострада не само вашият статус, но и да ви помогне да преодолеете семейните трудности. В бита през този период могат да възникнат най-различни неприятни обстоятелства, от моментните проблеми с канализацията до проточилия се ремонт. Впрочем, те все пак са за предпочитане пред проблеми в семейните отношения. От 6 до 16 май се постарайте да уредите и други не съвсем лесни въпроси, свързани с финанси, роднини и романтични отношения. Разнообразие от интересни обстоятелства ще изпълни живота ви през май. Във вторник и сряда вие активно влияете на случващото се, което предполага, че ще можете да се възпозвате от всичко това.

imageВсичко хубаво, което се е случило в понеделник, можете да смятате за стратегически позитив за няколко месеце напред. Реализирайте и използвайте. Четвъртък е ден на празни надежди и съблазни – не вярвайте, дори на началници, най-добре е да проверите три пъти. Може би скоро ще получите и заповед да се оставят нещата, както са. Това се отнася най-много до съпрузи и делови партньори, както и за онези, които могат да бъдат смятани за ваши конкуренти. Петък е най-успешният ден тази седмица, когато можете да бъдете уверени, че вашите интереси са осъществими, а трудностите – преодолими. Използвайте този ден за значими неща. Изисква се да спазвате специален контрол във финансовата и имуществена сфера – създала се е доста продължителна, потенциално конкурентна обстановка. Разходите превишават доходите, а чуждите и съвместни средства са в непредсказуема ситуация – с тях може да се случи всичко. Събитията в неделя ще ви изяснят нещата.

 

imageВашият рейтинг и репутация би трябвало в последно време да растат. В кариерата се отварят нови възможности. Но нищо не идва без труд и проблеми, в което вие отново ще се убедите в понеделник и вторник. По събитията от тези дни може да се съди за мащабните възможности и препятствията пред професионалния и социален ръст. До неделя се формира необходимост да поемете отговорността за някаква постъпка. Засега това е само предпазна "ответна реакция". Но от 19-21 май и до 20 юли за вас настъпва период на "настъпление": за своето самоутвърждаване вие трябва да пуснете в ход целия потенциал и опит, натрупан в различни противопоставяния от ноември миналата година. И да станете победител. Такава е стратегията, дори за жените домакини. Да не говорим за социално активните хора.

imageОт 5 до 16 май се очертават най-трудните ситуации и на подиума излизат най-упоритите хора, които ви оказват съпротива. Това е точно онзи случай, когато именно на тях следва да се опрете и от тях да се оттласнете. За тази цел ще се наложи да ги направите съюзници, партньори, независимо от цялата им упоритост, инат и незаинтересованост. По-добро допълнение към своите качества няма да намерите. Затова цялото внимание следва да бъде върху подобни ситуации и подобни хора. Време е да вземете важни решения, да сключвате трудни, но важни и дългосрочни съюзи. Вероятни са проблеми със здравето – имунни и хормонални, нерви. Най-острата физиологическа и психологическа реакция е в неделя. По нея и съдете за това как занапред да се опазите от стрес. Служебен флирт, както и професионални форсмажорни моменти носят само стрес.

imageДошло е време да обърнете повишено внимание на своето здраве: оздравителни мероприятия и отказване от вредни навици трябва да станат за известно време главната ви грижа. Появяват се и други проблеми от 5 до 16 май. И заплашват да станат продължителни. Ще разберете това съвсем определено на 14 и 15 май. Това, може би ще бъде принудителна работа, заплащана не така щедро. Може да бъде и нещо друго, но подобно. Стресов ден е неделя. Темата: страсти, деца, пари, игра, любов, съревнование. Класика в жанра – всичко, което увлича, завлича и отнема способността да се мисли трезво. От 8 до 14 май могат лесно да ви въртят около пръста си. После обаче, до края на май, вие се освобождавате от лъжливи изявления, мислите трезво и активно общувате с хората с немалка полза за тях и за себе си.

image На острието на събитията са хората, родени през първата десетдневка на януари. Животът им се променя – на тласъци, но последователно и кардинално. Поредният такъв импулс от събития е през тази седмица. Информативните дни са понеделник и неделя. Трудно е да се каже в каква област на живота се случват по-значими промени – при някого те са по хоризонтала, при другиго – по вертикала. Хоризонталните – това са отношенията с другите хора. Съответните събития са в понеделник. Вертикални са социалните, кариерните размествания. Знаковите събития са в неделя и в следващия понеделник. Периодът на Телеца за Козирозите традиционно е позитивен, както и самите Телци. Това означава, че през този период лошото събитие носи по-малко вреда, а хубавото – по-голяма полза. С тази увереност и живейте.

image

Необходимостта да съгласувате прагматичния материален интерес и "идеалните" стремежи (формалната длъжност, личностния ръст, авторитет, популярност) създава разлика в потнециалите и съответно, движеща сила за родените в средата на февруари. Това напрежение се запазва от 5 до 16 май и може да се излее в назначение или отказ от такова. Професионалната област ще бъде пряко засегната. Както и домашната ситуация. Възможно е да имате много съветници, различна информация, съмнения как да постъпите. Може да има и риск, безрасъдство. Животът ви в средата на май се получава много интересен. Нещо или някой ще ви повика на път, ще възникне желание да купите или продадете кола, при това в най-неочаквани условия. Всичко това е от лукавия – транспорт, съседи, пътища и всякаква суета ще изпълнят живота ви, но и ще ви отвлекат от главното – възможността да се изявите на професионалното поприще.

imageХората на бизнеса и със свободни (творчески, интелектуални)професии през цялата първа половина на май ще получават съблазнителни и уважителни предложения. Можете да ги приемете смело. Ако сте служител, но сте готови да подработвате, вие също попадате в групата на хората с късмет. Във вашата променяща се в неизвестна посока финансово-имуществена ситуация сега е моментът да приемате всичко, което ви носи повишение на професионалната значимост, в най-широкия смисъл на тази дума. Знакови събития за изясняване на финансовите перспективи – понеделник и неделя. Идват или изтичат от ръцете ви през тези дни пари и ценности? Потребни ли са вашите способности и таланти? Това е тенденция, а не случайност. Помнете това.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368186
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930