Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2014 00:07 - Седмичен хороскоп от 14.07.2014 до 20.07.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
1



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 14.07.2014 до 20.07.2014

imageЗасилената от Юпитер ваша "огнена енергия" до следващото лято ще възприемате като усещане за подем, увереност в себе си и късмет. За съжаление грехът на Овните се състои в горделивостта им (отглеждат своето достойнство за сметка на агресивно и напористо потискане достойнството на други хора). И той може да си намери през следващата година благоприятна почва. Уран, който през тези години гостува на Овена, превежда вашата енергетика на по-високо ниво, давайки ви много пламенност и сили, повишавайки ентусиазма и авантюризма (ще се намесим, пък ще видим после!). До следващото лято Юпитер ще дава на тази енергия широко поле – вие ще постигнете много. Остоава само да ви пожелая да не "изгорите докрай", преследвайки призрачна мечта. Добавете си малко практичност и трезв разум, повече доброта и внимание към околните – това ще ви липсва много. Вашето "искам" ще стане вашата главна житейска мотивация.

image

Юпитер, преминавайки през Лъва, ще повлияе благоприятно на вашите семейни начинания, ще ви помогне да подобрите условията на живот. Възможно е това да стане косвено, чрез повишение в кариерата, брак или чрез някого от домочадието. Леки пътища не ви се дават: енергията на Юпитер само ще изглади трудностите, ще повиши самооценката чрез "убождания по самолюбието" и реални загуби. Най-вероятно до следващото лято е възможна ситуация, за която казват: всяко зло, за добро. Събитията от втората половина на текущата година ще бъдат трудни: ще се наложи да преминавате през препятствия и да "разплитате конците". На преден план ще излезе съпружески проблем. През първата половина на 2015 година всичко ще се реализира по-бързо и по-благоприятно. Един от вариантите за качествено подобряване на живота ще стане преместване или относителна самота, отделяне от голямото семейство. За зрелите хора е полезно философското отношение към живота и личното творчество.

imageНа Близнаците Юпитер в Лъв ще даде възможност да преуспеят в обучението, в интелектуалната и комерсиална дейност, да подобрят отношенията с роднини и колеги до такава степен, че някои от тях ще поемат ролата на покровител. Благоприятна ще бъде атмосферата за преподаватели, журналисти, пътешественици. Но всичко това не пада само от небето, а ще се прояви само като възможност, от която някой ще се възползва, а друг ще я подмине. Въпреки това, до следващото лято Юпитер ще ви пази от "лоши новини" и като цяло ще влияе благоприятно върху живота ви. През първата половина на 2015 година ще нарасне възможността желаещите да си намерят "изгодна партия", а предприемачите да сключат дългосрочен изгоден договор.

imageПрез тази седмица Юпитер напуска вашия знак, където многократно е повишавал вашата самооценка: за някого – за добро, за други – за зло. В крайна сметка, всичко, което се е случило с вас от миналото лято, става импулс за социален ръст и възможност през следващите години да стъпите на ново, по-високо социално ниво. Докато Юпитер е в знака на Лъва, вие получавате шансове да използвате и развиете своите способности, умения и таланти в качеството им на източник на доход. Започнете незабавно, още през август, септември. Засега е по-добре да "натрупвате" средства и ресурси. Ще съумеете да ги използвате оптимално за престижна работа, за подобряване на битовите условия през първата половина на следващата година. Ако обаче се потрудите добре тази година.

imageЮпитер, преминавайки през вашия знак, многократно ще усили вашето, и без това високо чувство за собствено достойнство: най-добър сред равни, без да унижава никого. Нека това ви помогне да определите целите си и задачите, желанията и възможностите за следващите дванадесет години. Вие непременно ще се запалите по нещо! Само дано не зациклите в празни хвалби и дребни радости. Насочете се към ярка звезда, към мащабна социална задача! Отбележете за себе си какво реално се случва в четвъртък, и как вие се усещате: би трябвало да почувствате първия поток от енергията на Юпитер, неговото пробно включване. Това е като че ли си застанал под лъча на ярък прожектор. Запомнете това чувство, мислите и обстоятелствата, които ще го предизвикат. Възможно е, това да е вашият лъч, по който вие ще се издигнете още по-високо. Ако не сте почувствали нищо – не е беда. Ще имате и други възможности, още през следващата седмица.

imageОт миналото лято до тази седмица енергията на Юпитер ви помагаше да заемете и запазите достойно място в обществото, в професията, в приятелския ви кръг. Възможно е вие да сте се сдобили с влиятелен покровител, приятел, да сте получили значителни бонуси от положението ви в кариерата. Сега Юпитер ще се намира "зад гърба ви", пазейки вас и домочадието ви от беди, без да ви глези прекалено много вас лично. Следващото лято завършва предишният дванадесетгодишен цикъл на "социална експанзия" и сега вие можете само да разчитате на "блестящ финиш", ако сте преминали достойно цялата предишна дистанция. Всичко най-радостно, което ви предстои да преживеете до следващото лято, идва от членовете на семейството ви – ценете ги!

 

image Предишното годишно разположение на Юпитер в Рак не беше леко за вас, но ви даваше уникални възможности да "повдигнете тавана" на своята кариера, да повишите "рейтинга" и социалния си статус. За мнозина това е благодарение на семейството, за други – за сметка на "публиката", на общественото мнение. Това е било време на кулминацията на вашето издигане. И то не е било лесно, а чрез значителен разход на ресурси. Сега, за времето, когато Юпитер ще се намира в Лъв, вие можете да "оберете каймака" от постигнатата по-рано социална позиция. До края на текущата година дивидентите ще получавате нелеко – ще продължавате икономично и разумно, но упорито и пресметливо да изразходвате сили, средства и таланти. През първата половина на следващата година можете да разчитате на това, че вашите планове и надежди ще започнат да се осъществяват малко по-бързо, сили ще ви трябват малко по-малко. По отношение на обществената и професионална значимост ще настъпи период на "контролируем успех". Разбира се, всичко това е при необходимото усърдие и наличие на мотивация.

imageВече втора година вие се намирате под властта на Сатурн, разположил се във вашия знак. Това предполага зависимост и отговорност, различен вид ограничаване и самоограничаване. А зад всичко това – да "изградите себе си", да се изчистите от нещо заради бъдещите си задачи. Влизайки в знака на Лъва, Юпитер ще ви отвори простор за кариерата и ще повдигне социалния таван, ще посочи тези важни задачи. Не е така просто, не е леко да се отвори люка на покрива, да се излиза от подводната лодка на предишните сковаващи обстоятелства. Но това е шанс: възползвайте се от него. До края на тази година ще бъде най-трудно. Ясно е, че първото усилие винаги е трудно. В края на годината Сатурн ще напусне вашата къщичка до 25 юни 2015 година – веднага ще ви стане по-леко, ще се отвори перспектива, а не само тягостни задължения и дългове от различен род. За това време вие сте длъжни каквото и да става, но "да пробиете нагоре".

imageДокато вашият покровител Юпитер се е намирал в Рак, той-тихичко, малко по малко е завъртал живота ви съм изхода от предишните затрудняващи обстоятелства. Пред мнозина от вас, съсредоточили се преди това върху своя тесен свят, той леко е отварял път към един по-голям свят, към обществена дейност. Основно за сметка на материалните възможности на семейството. И ето сега, влизайки в знака на Лъва, вашият покровител цяла година ще излива върху вас широк поток от своята благодатна енергия във вид на покровителството на Фортуна. Целта е рязко да се разширят границите на съществуващата общност за сметка на вашата собствена експанзия, авантюризъм и късмет, който без съмнение ще бъде с вас до следващото лято. Онези, които се стремят към чужбина, ще проявят чудеса от енергия и ще постигнат желаното. Дано вашият космополитизъм не се превърне после в разочарование. Нека вашата гордост не се превърне в горделивост – въздигане за сметка на принизяване на околните. Дори това да е във вид на опека. Нека вашето вродено благородство се умножи чрез енергията на Юпитер!

image Докато Юпитер е бил в Рак, вие сте се опирали на благородството и опекунството на вашите партньори и на съвсем чужди хора. Самотните са имали възможност да си изберат достоен партньор, да създадат семейство. Обществено активните са получили широка известност. Сега е време всичко това да се реализира в реални ценности, да се използват ресурсите на партньорите и околните, насочвайки ги по своя воля в нужното русло. Умеете ли да правите това? Ако не, учете се, имате пред себе си цяла година. Пасивните хора, но с късмет, лесно могат да станат просто потребители на чужди ценности – за сметка на брак, наследство, изгоден договор. Деловите хора ще се разпоредят правилно с кредитите, ще преуспеят в банковата и застрахователна дейност, създавайки платформа за рязка промяна на своите семейни обстоятелства. Тъй като през последните години пред Козирозите висшите сили са поставили задачата за кардинално обновяване на условията на живот и обстоятелствата в семейството, може уверено да се каже, че до следващото лято тази програма ще бъде рализирана с ускорени темпове. Постарайте се да я контролирате в известна степен.

image

Фактът, че цяла година Юпитер ще се разполага в знака на Лъва, силно ще повлияе върху кръга от ваши познати и обществената ви популярност. Както и на възможността да сключите изгодни договори. Стремително ще започне да се разширява кръгът на вашето общуване, което може да се отрази и върху бъдещия ви семеен статус. До края на текущата година си струва да се съсредоточите върху постигането на оптимално висока длъжност или на търсенето на престижен съпруг. Впрочем, вие сте по-наясно какава цел да си поставите. Да осъществите това няма да бъде лесно, но е напълно постижимо. По принцип – ако не сега, то кога? Хоризонтите на вашия свят се разширяват, идват изгодни договори и влиятелни хора, готови да играят ролята на покровител. Онези от вас, които се трудят в сферата на информацията и комуникациите, ще успеят значително. Очакват ви интересни открития и умопобъркващи известия.

imageЮпитер винаги ви е покровителствал, в този смисъл вие сте глезеник на съдбата. Дори ако сте хронично недоволни от нея. Влизайки в знака на Лъва, Юпитер ще разшири и възвиши вашите професионални възможности. Престижната месторабота и длъжност, разбира се зависят от вашите способности, но тяхната удачна реализация е осигурена до следващото лято. Най-близкият момент, когато късметът ще е с вас е септември-октомври тази година. Така че не го пропускайте, смело решавайте кардиналната промяна. Може би в известна степен тя е авантюристична, тоест с рискови елементи и без достатъчно гаранции. От март до юни, следващата година ще имате още един период на професионален късмет, но не си струва да отлагате, защото после ще ви бъде по-лесно да вървите още нагоре. Само онези хора, които страдат от хронични заболявания, рискуват да ги открият в себе си в остра форма. Но това ще бъде с цел надявам се, за да бъдат по-бързо излекувани.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367569
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930