Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2014 11:41 - Седмичен хороскоп от 06.10.2014 до 12.10.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 985 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмичен хороскоп   Седмичен хороскоп от 06.10.2014 до 12.10.2014

imageЛунното затъмнение продължава и засилва онези събития и тенденции, които са се проявили в живота ви през април, след "огледалното" на това Лунно затъмнение. Овните, родени през първата десетдневка на април, са подложени на неговото въздействие по-силно от останалите. Струва си да анализирате накъде ви водят релсите на съдбата и собственият ви характер през последната половин година, да се постараете да преместите стрелката в нужната посока. Още половин година ще продължавате да късате и обновявате важни за вас съюзи, договори, бунтарски разбърквайки застоялия се житейски поток. Впрочем, нищо ново в това – за последните три години вие вече сте привикнали да плувате срещу течението и да "воювате" (за своите идеали). Има обаче един нюанс, който би било добре да вземете предвид – по-актуална за вас е задачата да обновявате, отколкото да "преправяте другите". Ще трябва да се разделите с нещо в себе и, за да получите желаното. За младите хора сигурно това е родителската опека.

image

Ако решавате въпроси, свързани с недвижими имоти и имущество, имате грандиозни семейни планове, през тази и следващата седмица те се ускоряват стремително, преодолявайки всички препятствия и противодействия. Лунното затъмнение отново ще постави пред вас обстоятелства, сходни с онези през втората половина на април и май. Най-вероятно това ще бъдат по-интензивни професионални или битови проблеми. Темата за здравето и заемите също не си отива от дневния ред. При най-малки неуредици, вземете мерки. Най-добре е да се съредоточите върху комфортното подреждане на дома си и върху престижна работа. Вие имате всички шансове да преуспеете в това. В четвъртък, петък и събота на преден план поставете своите лични приоритети и потребности, поглезете се.

imageВ дните на пълнолунието ще разберете как вървят вашите романтични отношения или отношенията ви с пораснало дете. Възможни са изненади – приятни и не чак толкова. Източникът им се крие в събитията от тази пролет. Постарайте се през тази седмица да коригирате хода на събитията в посоката, която ви е нужна. Можете да търпите бунтарството или да не го търпите. Приемете романтично ухажване или делови предложения. Само не оформяйте документално нищо засега. Неделя е най-добрият ден за вас. Претеглете баланса на възможности и затруднения. За да ги използвате след това или да ги преодолявате. За предприемчивите хора възникват много различни възможности и проекти, предложения и конкуренти. Животът тече бурно, но засега е по-добре да се върви напред, без да забравяте да се оглеждате и назад.

image

Пари, имущество, кариера – ето какво интересува най-много повечето от вас сега. Събитията от вторник и сряда ще станат показателни и нелеки. От вас се изисква решителност, напрежение, риск и тогава вие ще постигнете желания резултат. Раците, родени през първата десетдневка на юли, попадат в потока от енергични събития. Главното е да заемете правилната позиция, за да ви носи той напред и да не се удряте твърде често в камъни по пътя си. Впрочем, вие винаги имате нюх за опасностите и затова оцелявате и се вписвате там, където трябва и тогава, когато е нужно. Разчитайте на домочадието. В петък контролирайте парите си и разходите, не харчете без повод.

imageНякои имат само проблеми, а при вас тече поток от енергия и възможности. почти през целия октомври вие получавате не само приток на сили, ентусиазъм, но и защита от потенциални неприятности. Смело можете да се залавяте за възможностите, откриващи се пред вас, и да вървите в желаната посока. Събитията, свързани с пътувания и роднини могат да станат основни – отнесете се към тях с цялата си отговорност. Показателни "дреболии" ще наблюдавате във вторник и сряда. Главното е правилно да ги разберете и използвате. Или да ги отхвърлите. Неделя е чудесен ден – енергичните събития и вашето настроение ще станат основа на вашия скорошен успех в желаната посока. До средата на октомври най-амбициозни и успешни (ефективни) са родените през първата десетдневка на август.

imageКакто и през април, това пълнолуние ще възбуди и изпълни с нов смисъл вашите имуществени и финансови дела. Огледайте миналите събития, за да разберете правилно и насочите в правилната посока текущите си дела. Дългове и кредити са рисковани и едва ли ще са ви полезни. Могат да ви засегнат като бумеранг, ако вече са се случили по-рано. Бъдете пределно стегнати и до 24 октомври не оформяйте важни документи. Ако харчите пари за подобрения у дома, смело можете да ползвате средства и ресурси на съпруг и партньори, но без формалности. Общата нагласа е такава: привличайте всякакви ресурси отвън, събирайте ги в своя джоб. Успешен ден е неделя.

 

imageВашето обаяние и социална привлекателност събират "енергични преследвачи". Темата за преустройството на контактите и договорните отношения е също толкова актуална както през цялата година. Не се бойте да прекратите неизгодните или остарели връзки. Съглашателството няма да ви даде сили, но правете всичко в рамките на нормите и правилата на своя кръг. Рождениците от понеделник са пластични и податливи – през годината те ще опитват да се приспособят към обстоятелствата, но само външно. Рождениците от вторник и сряда са безкомпромисни, активни и бойки в своите взаимоотношения с обкръжението. Рождениците от четвъртък, петък и събота са най-практични и независимо от всякакви трудности, ще се стремят към практически ползи. Рождениците от неделя ще решават противоречията чрез преговори и ще печелят точки в ролята на посредник. Методите са различни, но на всички ще се наложи да изживеят годината в условия на остри противоречия и конкуренция.

imageЗатрудненията в кариерата и в реализацията на важно намерение ще продължават от октомври до декември. Възползвайте се от това, че от 29 септември до 17 октомври се засилват организационните ви качества, повишен е андреналинът и ви съпътства късметът, за да се придвижите към своята цел. Ще се наложи да изразходите немалко сили, ентусиазъм и дори пари, но това си струва, защото ви очаква ярък значим успех. Шансовете ви в кариерата растат и до следващото лято вие непременно ще преуспеете в своето придвижване нагоре по социалната стълба. Това сега в по-голяма степен засяга родените през първата десетдневка на ноември. Обновяването на обичайните условия на труд и бит е полезно. Творческата, интелектуалната и организационна работа ще стане за вас своеобразен "социален асансьор".

imageВашият физически тонус и въодушевление са прекрасни. Късметът е с вас, в състояние сте да реализирате най-заветните си желания. Само че едва ли това се отнася до чисто материалните неща – приходите са сложни, освен ако не са следствие от вашата длъжност и социално положение. Предприемчивите хора могат да разчитат на успех (не без риск) в бизнес сделки със спекулативен характер. Ако ви интересува повече кариерата, общественото признание и социалния статус, повишавайте образованието си, опитвайте ролята на обществен деец, пътешествайте или започнете работа в престижна, може би чуждестранна фирма. Разчитайте на влиятелен и социално престижен роднина, включително и на брака си. До следващото лято имате шансове да се издигнете в обществото.

image През първата половина на октомври вие се чувствате финансово осигурен човек и благодарение на това сте в състояние да промените своето семейно положение към по-добро. Финансите ще дойдат по различен начин, но не без участието на други хора. Поне частично е така – сполучлив кредит, социална помощ, съпруг. Можете успешно да обновите обстановката в жилището си, пък и да смените самото жилище. Ако е дошло време за това, действайте смело и отивайте да живеете в далечно или по-престижно място. Възможно е някой от членовете на вашето семейтво да бъде инициатор и изпълнител на този процес, а вие да сте само "статист". Ясно е едно – животът през първата половина на октомври ще ви донесе новини. Леки пътища за вас няма, но постиженията ви са впечатляващи. Най-кардинални промени в живота трябва да очакват родените през първата десетдневка на януари.

image

Удачните обстоятелства през първата половина на октомври ще ви позволят да преуспеете, опирайки се на влиятелен човек, да завържете престижно познанство, да влезете в кръга на интересни и влиятелни хора. В личен и професионален план това ще повиши качеството на живота ви, което за вас сега е най-ценно. Не изпускайте късмета си и развивайте "бурна дейност" от 29 септември до 11 октомври. Ако сте планирали далечно пътуване, то ще бъде успешно от 2 до 18 октомври. Може да не се мръднете от мястото си, а да разширите своите възможности благодарение на интернет, далечни приятели, реклама и обществена дейност. Домашните обстоятелтьства са стабилно позитивни, включително и благодарение на членовете на семейстовото ви, които са заминали или живеят далече. С други думи, текат позитивни процеси, от които си струва да се възползвате.

imageВеликолепни шансове ви гарантират не само стабилна, но и динамична позиция в кариерата. Имате възможност да се издигнете нагоре и нависоко, към престиж и почит. Това на свой ред ще повлече след себе си кардинална промяна на финансовото ви състояние. Следете своя бюджет – през първата половина на октомври е възможно да се случат внезапни събития. И не е казано, че те ще бъдат само приятни. Възможно е да се промени самият източник на доход. Подобен динамичен поток, носещ ви някъде в нова реалност е особено стремителен от 29 септември до 17 октомври. Остава ви само да заемете правилното място в този поток, за да ви отнесе той там. Далечните пътувания са или принудителни, или невъзможни (силно затруднени). Не се стремете към място, където "ви затварят вратата", във всякакъв смисъл.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368194
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930