Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2014 08:39 - Седмичен хороскоп от 13.10.2014 до 19.10.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
3



Седмичен хороскоп   Седмичен хороскоп от 13.10.2014 до 19.10.2014

imageПрез тази седмица вие енергично си взаимодейтвате с хората около вас – в делови и личен план. Най-вероятно на преден план ще стоят семейните и чисто материални въпроси. По ваша инициатива или по силата на обективни обстоятелства се създават ситуации, които ни тласкат към импулсивни постъпки и оригинално поведение. Често пъти това е жаждата за риск и приключения. През тази седмица околните могат да балансират вашите пориви, да ви посочат изход и да намерят приложение на вашата енергия. Но не са изключени и мощни конфронтации, които ще доведат до прекратяване на договори и скъсване на лични отношения. Правилното приложение на вашата енргия ще ви позволи да направите пробив в някаква перспективна област на живота – наука, политика, образование. Главното са висшите цели. Направете стъпка към тях във вторник.

image

Работата и ежедневните грижи ви носят доход, удовлетворение и естетическо удоволствие. През втората половина на октомври при вас може да се заформи служебен флирт. Ако имате други интереси и приоритети, свързани с трудовата ви дейност или здравословното състояние, от 11 до 27 октомври вие ще осъществите всичките. Нужно е само малко чар, компетентност и старание. Най-хубавият ден през седмицата е петък. И това е вашият ден, денят на Венера. Критерий за успех в работата и щастие в семейството е хубаво събитие в петък.

imageВашето "искам" през тази седмица е необикновено силно и командва вас и близките ви. Това се проявява в успешна творческа дейност, в сполучливи бизнес операции, в леки романтични истории. Във всичко, в което сте силни и компетентни, което правите с желание. Събитията от вторник и сряда засягат финансови въпроси – бъдете смели, но много предпазливи. Разчитайте на своя опит, а не на експерименти. Представителните функции сега са много важни както в бизнеса, така и в активното търсене на енергични и перспективни лични отоншения. Следователно, вие трябва да сте на ниво и да правите прекрасно впечатление. Желателно е перманентно да сте колкото е възможно по-близо до онези, в чиито ръце са ресурси, власт и влияние.

image

Семейните и професионални събития са се преплели и стремително се придвижват към великолепен финансов (или имуществен) резултат. От 11 до 27 октомври, независимо какви са вашите приоритети и интереси, вие сте в състояние да постигнете нужната цел с най-малки разходи на средства и усилия. Можете например да постигнете нужния статус или длъжност при най-изгодни условия за вас самите. Ефективно и с добър резултат можете също така да решите въпроси, касаещи имоти, местоживеене и други насъщни проблеми. Само трябва окончателните документи да подписвате и да оформяте след 24 октомври. Хубави дни за вас са понеделник, сряда и петък.

imageОт 29 септември до 17 октомври се формира изключително удабна ситуация за всички ваши начинания, амбиции и претенции за превъзходство. Искате ли да постигнете нещо, да завоювате, да изпъкнете – всичко ще се получи. През тази седмица най-показателни и благоприятни събития се случват в четвъртък, петък и неделя. На тяхно основание изграждайте своята дългосрочна житейска стратегия. През целия октомври вашата енергия и предприемчивост са на най-високо ниво – вие непременно ще използвате всичко това в своя полза. Показателен ден е петък – вие блестите, върви ви във всичко, оказвате се под прожекторите, на сцената на събитията. Използвайте всичко това – фойерверките не траят дълго!

imageНякои от вас ще поискат да изхарчат всички налични средства за подредба на дома си, за перспективни семейни нужди или самостоятелен бизнес, призван в перпектива да дава растящ доход и принципно да промени вашето финансово състояние. Ако всичко това не ви е по силите или не влиза в плановете ви, търсете други варианти за подобряване на своето финансово и имуществено положение. През октомври тази задача ще бъде доста актуална и напълно изпълнима. Съпружеските и романтични отношения подават надежда за щастие. Както и за материално благополучие. Проверете това в петък и в неделя.

 

imageПочти през целия октомври Везните се намират в напрегнато състояние и колебание, изискващо избор, решение, постъпки. Напрежението в живота ви не е нещо ново, докато Уран преминава през Овен (противоположния на Везни сектор), външните обстоятелства няма да ви оставят да скучаете, променяйки последователно средата и обкръжението. Ситуацията се изостря минимум 4 пъти в годината – през април, юли, октомври и януари. Рожденият ви ден задава тон и тема на основната конфронтация и дилема, изискваща избор веднага или в продължение на година. Родените от 2 до 15 октомври имат много сили, настойчивост и предприемчивост, която ще им позволи да решат всичко в своя полза. Най-успешни ще се окажат родените в понеделник, вторник, петък и събота. Давайте смело, личната ви година ще се окаже успешна.

imageУспехът израства от трудностите. Така може да се характеризира ситуацията при вас през последните месеци. Трудностите са от личен характер – самота, неразположение, повишена отговорност за някого или нещо. Успехът се изразява във възможност за социално издигане. Постижението е сериозно, ярко. Активният стремеж към материален успех предполага и възможност да се намери перспективен източник на средства – успешен бизнес проект или повишение на доходите. Иска ви се да пилеете пари, но едва ли е разумно. Освен ако не инвестирате в професионално развитие. В личния ви живот всичко е мъгляво и непонятно. В най-добрия случай има нещо, но то е тайна за всички. Може би дори за вас.

imageПрез целия октомври вие се отличавате с енергия, предприемчивост, високо ниво на андреналин и увереност в себе си. Всички тези качества не пропадат напразно – вие постигате всичко, получавате резултат понякога по-голям отколкото сте очаквали. Вие не се затваряте в тесния кръг на потребности и интереси – повечето от вас сега (както и винаги) насочват своята енергия в общественото пространство. Това ви довежда до успех и признание. Унилите формални занятия не са за вас – вие се нуждаете от жива, перспективна дейност. Само така вие използвате своите най-добри качества и ще постигнете обществено признание. Степента на своя успех ще научите в петък и събота.

image Придобиване на имот, дори чрез заем, или аренда, ще се окаже доста изгодно за вас, ако го осъществите от 3 септември до 27 октимври. През тази седмица се формират особено благоприятни подобни обстоятелства. Пък и другите планове за подобряването на вашите семейни обстоятелства ще се осъществят без проблеми. Единствено трябва да вземете предвид риска при подписването на важни документи от 4 до 23 октомври. Направете това в друго време – преди или след този период. Събитията се случват по волята на други хора, не е нужно вие да проявявате инициатива и енергия. Напротив, по-добре е да приемете нещата такива, каквито са, да реагирате с ентусиазъм и благодарност за предлаганите обстоятелства.

image

През целия октомври вие си сътрудничите перспективно с делови цели, имате успех пред публиката, ако сте творческа личност. В това можете да се убедите в петък и събота. Разчитайте на приятелите си, на съпруга си – те по някакъв начин, най-позитивен при това ще влияят върху живота ви и делата ви през октомври. Ако имате възможност, тръгнете със семейството си на път, купете си кола – всичко това ще ви достави удоволствие и ще ви донесе полза. Пряк началник или собствените ви ръководни задължения съществено ще усложнят живота ви. Но не може всичко да е само хубаво – други приятни неща напълно ще компенсират това временно неудобство.

imageПрез октомври вашите кариерни и финансови дела са във възход. Обстоятелствата се формират по най-благоприятен начин и ви остава само да изберете най-добрия вариант от предлаганите. Разбира се, ябълките не падат сами върху главите ни, трябва поне да разтресете дървото. Ако искате да заемете достойно положение в кариерата, проявявайте инициатива, демонстрирайте професионализъм и конкурентноспособност. За това какви резултати дава това, можете да съдите по събитията в петък. Петък е най-хубавият ден от седмицата, за да получите повишение, награда от ръководството във всякакъв вид. И най-важното, да въздействате върху размера на своята заплата. Промените към по-добро при вас могат да се случат от 2 до 27 октомври, ако се решите и положите известни усилия.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1367972
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930