Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 16:12 - Седмичен хороскоп от 17.11.2014 до 23.11.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 742 Коментари: 0 Гласове:
2



Седмичен хороскоп от 17.11.2014 до 23.11.2014

imageПериодът на Скорпиона за вас е преломен. Като че ли повечето от вас са постигнали онова, към което са се стремили. Ако това е цел в кариерата, струва си да работите за успеха си до края на февруари. И едва след това може да формирате нови цели, програми и инициативи. Ако чрез прекалено категоричната си позиция сте понижили резултата, имате още време да поправите нещо, прилагайки друга тактика. Чисто домашните обстоятелства и въпроси не са така актуални или зависят изцяло от социалните обстоятелства или кариерата. Работете върху тях. Тази седмица можете смело да направите изводите от всичко, свършено за последния месец. Събитията в сряда ще демонстрират състоянието на вашите договори и лични взаимоотношения.

image

Периодът на Скорпиона май е най-трудният през годината. Събитията са ви показали кой ви е приятел, кой е враг, а кой е никой. Въз основа на това изграждайте своите взаимоотношения и по-нататък. Поведението на далечните (и тези, които са далече от вас) роднини едва ли е меко и позитивно, нещо, които вие цените – и в сряда ще усетите това. Избягвайте юридически дела, далечни пътешествия и конфликти със Закона. Вашата покровителна Венера от 17 ноември до 11 декември ще се намира в доброжелателния Стрелец, носейки ви семейни блага и повишен доход. Въпреки това от 16 до 24 ноември вие ще се убедите, че вашите планове не са съвсем реални, а приятелите ви не са така надеждни.

imageОт 17 до 26 ноември обстоятелствата подпомагат реализацията на вашите делови намерения. Сега вие сте напълно ефективни в бизнеса, в професионалната дейност и във всяка друга дейност, изискваща предприемчивост и делови качества. Всичко това вие го имате, успех – също ще имате. Не ви съветваме обаче да сключвате финансови и други договори, дори и брак – проверете още веднъж фактора реализъм и липсата на авантюризъм. Ако, разбира се, това не ви привлича и не е най-силната ви страна. Дребен ремонт у дома, колкото и да е странно, ще ви помогне да запазите здраве и достойна длъжност. Кредити и дългове във всякакви варианти са ви противопоказани. Изплащането им е настойчива необходимост.

image

Неотдавна много от вас са се решили на мащабни разходи за децата или за развлечения. Като че ли те са били продиктувани от тщеславие. Би било добре, ако това е бил частен бизнес в сферата на обучението и развлеченията. Каквото и да е, от 12 до 24 ноември е настъпило време за прозрение и истина, време за икономии, за отговорен избор. Ако нещо сте отвоювали, постигнали, разширили, постарайте се да го закрепите, оформите, привържете. В професионален план вие с великански крачки вървите към повишение на заплатата и в края на ноември трябва да подготвите съответните стъпки. Може би ще използвате шансовете, които непременно ще се появят. Истинското положение на нещата в семейството може да оцените в сряда.

imageПрез тази седмица приключва месецът за "чистене на мазето" – в пряк и в преносен смисъл. Дом, семейни отношения, родители, вила и имот са предявили своите изисквания и вие сте решавали съответните задачи. Ако сте го правили добросъвестно, с това сте създали здрава основа за бъдещите си перспективи, за 12- годишен период на социална експанзия. Събитията от 12 до 24 ноември ще станат "момент на истината" за оценка качеството на изпълнение на вашата задача. След което ще имате 2-3 седмичен период на "късмет и щастие" и ще можете да го използвате за каквото си искате. Първият такъв момент ще усетите в неделя. Не пилейте веднага всичко.

imageПрез това време на годината вашите интереси и приоритети са съсредоточени върху тесен професионален и роднински кръг. При част от хората трудните романтични отношения са попаднали в центъра на вниманието. При някои това е собственият им бизнес, в който без съмнение през цялата втора половина на ноември вие преуспявате. Но и във всяка една друга дейност през това време сте доста ефективни. Вие непременно ще пресметнете рисковете и няма да се хвърлите надолу с главата. Характерът ви не е такъв. А пресметнатите рискове и новаторски стъпки, задължително ще ви донесат значим успех до средата на декември. В дома ви влиза "малко щастие" – в какъв вид и в чие лице – при всеки е различно. Най-вероятно това е свързано с някого от домочадието или с жена. Но това може да бъде и повишено благосъстояние чрез ценна придобивка.

 

imageПроблемът със взаимоотношенията и справедливите договори стои пред вас от началото на годината и така ще бъде до следващото лято. Сега се случва поредният завой в тази област. Накъде именно ще се обърнат нещата – проследете според събитията тази седмица. Най-показателни са събитията в сряда. Ако през този ден вие сте доволни от случващото се, значи правите всичко правилно. Ако не е така, коригирайте своето поведение или променете обстоятелствата, партньорите. От 2 до 19 ноември най-енергичните събития се случват с вашите близки или със самите вас в собствения ви дом. Основен ремонт е най-позитивното, което може да се случи с вас, макар че е свързано с доста затруднения, дори е финансово изтощително. Имущество, финанси и намеса на чужд човек (или партньор) във вашите семейни дела е непременно условие за случващото се. Ако това е покупко-продажба на имот, постарайте се да контролирате действията на агенцията за недвижими имоти, за да не се окажете неприятно изненадани.

imageРождениците от тази седмица получават от звездите главното годишно задание – да завършат отдавна започнатото или да приключат ситуацията, формирана тази година. При това непременно да поемат отговорността върху себе си и решително да ликвидират някои трудни обстоятелства. Ако става дума за здравето, гответе се за радикални мерки за оздравяване. Ако става дума за кариера, издигането е възможно благодарение на упоритост и професионализъм в условията на жестока конкуренция. Този шанс за издигане и по-високо ниво на благосъстояние ще се появи пред вас още през следващите три седмици. Не се препоръчва да харчите пари от 16 до 24 ноември – това не е никак рационално. Ако обаче имате "излишни" пари и сте решили да се забавлявате, е допустимо.

imageОт 17 ноември до 21 декември вие все повече и повече ще се налагате на авансцената в достъпния за вас кръг. А после и ще завоювате по-широк кръг от внимание, ще се придвижите в по-висок социален, културен или образователен слой, в друга среда, страна. Посоченият период може да се смята "попътен" за вас. Ако можете съзнателно да подбирате своите стъпки, то занапред използвайте подкрепящите обстоятелства около 1-6 декември и 11-16 декември. Възможностите, които се отварят пред вас през тези периоди, смятайте за позитивни и перспективни. Финансовото ви положение трудно може да се нарече стабилно позитивно. Ако нямате способности за "лов на промоции" и не сте спекулант, нито получател на наследство, постарайте се през тази седмица да не харчите повече от това, което имате в портмонето за ежедневните разходи.

image За родените през първата десетдневка на януари в последно време се формира доста сурова семейна или професионална ситуация. Не е задължително тя да бъде такава поради последствията от нея, а по-скоро поради протичането на самия процес – внезапно, извънредно, конкурнтно, предполагащо конфликт на интереси с близките у дома или конфликти с близките. През тази седмица показателните събития се случват в сряда. Важното е, че през ноември във всякакви обстоятелства вие заемате активна, конструктивна позиция, често пъти ставайки "червеното копче" за изострянето на ситуацията. Няма да говоря за семеен конфликт – възможно е просто да обновите нещо в дома си. Това е най-добрият начин да преобразувате строгата енергия в позитивна. Купете нов компютър или нещо от този род.

image

Периодът на Скорпиона е извадил наяве целия потенциал и препятствия по пътя на вашата кариера, цялата сприхавост или справедливост на вашия шеф, родител, мъж, конкурент. Обществените занятия и външните интереси през това време на годината за вас са по-привлекателни, отколкото обстоятелствата, тясно свързани с дома ви. След сериозно изпитание в кариерата вие ще се потопите в най-приятната приятелска среда. От 16 до 24 ноември това ще изисква не съвсем оправдани разходи. И засега не бива да разчитате на бонусите, обещани от шефовете. В началото на декември обаче всичко ще ви се върне стократно! Ако не в пари, то с публичност, престижни срещи и многообещаващи договори. Подготвяйте почвата, формирайте плановете и осъществявайте подготвителните действия в желаната посока.

imageЗа дълъг период от време вие или губите финанси, поради извънредни обстоятелства (например инфлация), или благодарение на същите тези извънредни обстоятелства правите състояние. Често сме казвали, че качеството на вашето благосъстояние непременно ще се промени от 2011 до 2018 година. През 2014 и 2015 година тази вероятност е най-силна и реална, тъй като обективните финансови процеси преминават през етап на криза. От 17 ноември до 21 декември обективните обстоятелства се формират във ваша полза дотолкова, доколкото това изобщо е възможно. Постарайте се да не ги пропуснете, да се възползвате, да заложите основите на бъдещия растеж на благополучието и да ликвидирате финансовите "дупки". Не забравяйте, че февруарските Риби повече от всички хора се намират в състояние "далеч от реалността". За добро или за лошо – при всеки се получава различно и както се казва, не му се вижда краят. Това е опасно, дори удоволствието да е голямо.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1362982
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031