Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2014 00:12 - Седмичен хороскоп от 20.01.2014 до 26.01.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
2



Седмичен хороскоп от 20.01.2014 до 26.01.2014

imageНай-значимите събития през тази седмица са в сряда и четвъртък. Ако още не сте разбрали какво именно сега и в близко бъдеще е станало за вас най-същественото, анализирайте всичко, което се случва тези дни. Изглежда най-важната дилема се състои в избора – партньорство или конфронтация в семейството, в колектива и в "длъжността". Събитията в сряда са най-остри, спонтанни, непредсказуеми. В четвъртък възниква моментът на избора: как да се действа. Спорове и конфликти ще посочат проблема, но едва ли ще могат да го тушират и решат. От 22 до 29 януари са възможни неприятности и затруднения с официалните органи – глоби, забавени преводи, загуба на важни документи. Източникът на подобни дребни неприятности е в липсата на съсредоточено внимание и дисциплина.

image

От 22 до 29 януари е вероятно изостряне на отношенията с шефове и подчинени, затруднени взаимодействия с органите на властта. Дано не ви се налага да имате взимане-даване със съдебните органи и роднини – излишно ви е да влизате във всякакви спречквания и противопоставяния. Търсете компромис, вие го умеете. Далечните пътешествия носят излишни разходи и различен род сблъсъци. Някому ще се наложи да се отправи в принудително пътешествие или ще се старае да го избегне. Подобна вероятност се запазва от средата на януари до средата на февруари. Влиятелен и строг роднина ви въвлича в сферата на своето "магическо въздействие" независимо от вашето нежелание. Това може да бъде и чужд човек, чужденец. В резултат ви натрапват чужди интереси – от сътрудничество при сурови условия до нравствени критерии. Остава само да засилите защитата и консерватизма си, за да запазите собствените си житейски нагласи.

imageОт 22 до 29 януари е вероятна трудна или принудителна неефективна служебна командировка. Деловите взаимоотношения по йерархията са затруднени. По-добре е да избягвате срещите с ръководството. Не се препоръчва да разпространявате конфиденциална информация, себе си пазете. "Свободната" инициатива обратно, се получава лесно и ефективно. Особено, ако е в сферата на посредничеството, търговията и информационното поле. Ще се убедите в това в четвъртък. Банковите операции и заемите, както и въпросите за наследство са актуални не само тази седмица, но и в продължение на целия период от средата на януари до средата на февруари. Какви събития ще ви намекнат за това в сряда и четвъртък? Преценете ги трезво.

imageРазногласията с партньорите или наличието на силни конкуренти в кариерата се разтеглят до няколко месеца. От средата на януари до средата на февруари всичко се случва в твърде настоятелна форма. В сряда и четвъртък натрупаното напрежение се излива в семейната обстановка. Има смисъл да се върви към известни промени. Какви именно – решавайте сами въз основа на случващите се събития във вторник, сряда, четвъртък и в събота. Прекратяването на договори и споразумения е много вероятно – дано това да е във ваша полза. От 20 до 29 януари вие можете доста удачно да оформите наем, да продадете недвижимо или движимо имущество. Условието е едно: старателно оформяйте всички документи. Тази седмица е по-добре да направите това в сряда и четвъртък, а да не чакате до събота.

imageСмисълът на периода на Водолея за вас винаги е проверка на вашите отношения с околните и благосклонността на обстоятелствата, в които вие живеете тази година. Така че проверявайте, коригирайте, използвайте ги. Понеделник и вторник са благоприятни работни дни. Ще има дребни ползи, необходими битови придобивки. С други думи, балансът на изразходваните сили и възнаграждението за тях е положителен. В сряда и четвъртък ви предстоят малко приятни транспортни проблеми или произшествия, дребни битови конфликти. Останалите дни на седмицата са отбелязани с малко по-значими семейни събития. Особено съботата. Според този "график" и проследете какви хора и обстоятелства за вас са полезни и благоприятни, а какви създават трудности. Вземете мерки за тяхното подобряване.

imageОт 20 до 29 януари се погрижете за баланса между приходи и разходи. Служителите могат да си позволят да се преборят в деликатна форма за повишение на заплатата. Предприемачите през този период имат благоприятни възможности. Не икономисвайте от разходи и мероприятия за здраве, ако има такава необходимост. Те ще ви се върнат чрез повишен тонус и работоспособност. В същото време служебните ангажименти са усложнени – преодоляват се някои трудности с документи, със сътрудници. Ще се наложи да похарчите за това немалко сили и търпение. В понеделник и вторник Луната е в Дева – позволете си да изпъкнете със своите най-добри качества и външност, не се стеснявайте да предявите пред околните своите истински потребности, независимо в какво се състоят те.

 

imageЦелият период на Водолея за вас по определение е благоприятен. В същото време се появяват като минимум нови интересни впечатления и се изглаждат последствията от неправилни постъпки. От 22 до 29 януари хората, въодушевени от нещо, получават позитивни впечатления и резултат, адекватен на положените усилия. Творческите, предприемчиви хора са на вълната на успеха. Не чак толкова мащабен, но все пак. В същото време вашите постъпки и инициативи се възприемат благоприятно от околните и намират подкрепа. В сряда и четвъртък Луната е във Везни – вие сте на преден план, в центъра на на събитията, волно или неволно ставате инициатор на житейските ситуации около себе си. От вас тръгва импулсът на битовите събития. Така че вижте от какво започва всичко и с какво завършва – полезно ще бъде да прецените степента на своето влияние и неговите последствия. Това са дни, когато всяка ситуация е важна, може да има рязък обрат.

imageОт 22 до 29 януари ви е трудно да намерите топъл контакт с домочадието, трудно ви е да преодолеете проблема "бащи и деца". Вашият навик да контролирате, да се самоконтролирате и свръхотговорността ви предизвикват съпротива. В понеделник има възможност да се "договорите", във вторник вашите близки у дома са енергични и "свободолюбиви", държат се сякаш те са "по-умните", дори да са юноши, а вие професор. В петък и събота Луната е в Скорпион – вие приемате всичко, което се случва, прекалено присърце. В събота се формира най-напрегнатата ситуация. Проявете мъдрост и търпение. Впрочем, целият този сценарий може да се реализира лесно като проблеми с комуникациите, битовите уреди и други домашни неуредици. Домашните проблеми започват да стават твърде важни.

imageНе може да се пренебрегне значението на материалното положения и обезпеченост, както е невъзможно да се омаловажи и надеждността на източника на доход. Тази тема ще се върти и така, и иначе, в житейските ситуации чак до март. Затова имайте предвид всичко, което се е случило от 20 декември до 20 януари, като тенденция за ръст или загуба на материалната стабилност, от гледна точка на своята способност да заработвате средства и стабилността на източника на вашите доходи. В края на краищата именно нашите способности и умения, именно нашите резерви от сили и таланти ни осигуряват едно или друго ниво на съществуване. В периода на Водолея тази тема се проектира върху най-близкото обкръжение. Съседи, клюки, документи, колеги и роднини се разделят на тези, които са готови да попълнят или да изразходват резерва ви от сили и ресурси. Ежедневната суета поглъща енергията, снижавайки резултата от усилията.

image Както и да се подреждат нещата в живота ви, то от миналия ноември до март тази година вие сте в центъра на вниманието. Волно или неволно вашата личност и дори външност привличат вниманието на другите хора. Вниманието има различни нюанси, но като цяло е позитивно. Периодът е благоприятен за търсене на протекции, изгодни споразумения и придобивки. Стартът на тази тенденция е бил даден в средата на ноември, а от средата на януари до средата на февруари ние наблюдаваме кулминационните събития. Жените и политиците са способни да получат сериозни преференции. Ситуацията в семейството и кариерата продължава да се променя скокообразно. Тъй като сега вие сте в състояние да подчините много и мнозина на волята си, на своето властно и настойчиво обаяние, можете да насочвате и използвате този процес. Вашата сила ще се види в сряда, четвъртък и събота. От 22 до 29 януари са възможни парични загуби или загуба на документи.

image

В понеделник се раждат вече не Козирози, а Водолеи – тази година Слънцето е влязло във Водолей с няколко часа по-рано от минали години. Съветваме рождениците да преценяват перспективите и тенденциите на предстоящата година по характеристиката на съответния ден, даден в тази и следващите прогнози. Качествата и възможностите на този ден разпространявайте върху цялата година. Общото за всички е това, че от 22 до 29 януари Водолеите ще имат сериозни затруднения с висшестоящите. Трудно ще бъде да поддържате и утвърждавате своя авторитет, сложно ще бъде да намерите достойна работа, не е желателно да встъпвате в длъжност. Ще се наложи да изразходвате много сили за некомфортно взаимодействие с държавни учреждения. Пазете авторитета си!

imageНастъпил е последният месец преди рождения ви ден. Дори ако сте млади и здрави, през този период вие се трудите малко по-неефективно, повече от обикновено сте зависими от обстоятелствата, имате минимална свобода за действие и максимум възможни проблеми. Стандартният съвет към вас е: да вършите обичайните ангажименти, да се стремите към максимално позитивен резултат. Едва ли си струва да започвате солидни начинания и проекти с личен характер – силите ви за това не са много. От 11 до 24 януари вашите сили и средства би могло да бъдат изразходвани за ликвидиране на нестандартни ситуации, за преодоляване на дребни кризи. С други думи, разходи без да има нищо налице. Така че съсредоточете се върху попълването на силите и ресурсите си. Или икономисвайте онова, което е останало. Преценете своите ресурси и тяхната надеждност в сряда и четвъртък – какво ще ви накара да ги изразходвате и изглежда ли това удачно в перспектива. От 22 до 29 трудностите са свързани с далечни пътувания, командировки и юридически инстанции.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1370637
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930