Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2014 09:29 - Седмичен хороскоп
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
1



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 10.02.2014 до 16.02.2014

imageСтратегически в живота ви всичко вече се е формирало. Дори онова, което се руши и кардинално се променя. Тактически във вторник и сряда в семейството се случват показателни събития. Ако те ви удовлетворяват, значи и стратегически всичко се нарежда към по-добро. Ако в сряда избухнете или вас ви притиснат, имайте предвид, че дадената тенденция ще изисква уреждане до лятото. В събота ще научите кой колко ви обича, доколко ви върви в бизнеса и как се изпълняват вашите желания и планове. Позитивните събития и хубавото настроение говори за продължително благополучие в тази сфера на живота. Защото нали е важно вашите планове и желания да се изпълняват.

image

Вие не сте твърде доволни от своето социално положение, от своя шеф (ако имате такъв), от съпруг или родител. През цялата седмица ви спъват и откровено се опитват да понижат статуса ви. Но пък това е формално и преходно. На ниво убеждения и обща житейска платформа вие сте стабилни, сигурни в себе си, без да бързате, но уверено преобръщате своите убеждения. Най-вероятно на базата на интелектуална работа или отношения с роднини. За да се появи стимул за вас винаги трябва нещо да ви "извади от релси" или да ви притисне. Когато всичко е наред, Телецът доволно и бавно броди в живота. Сега е време да се преодолее известен финансов или морален натиск в името на собствения личностен ръст. Преодолявайте го.

imageВашият покровител Меркурий се движи ретроградно, връщайки ви към събитията от неотдавна. До края на февруари не се втурвайте да пътувате, освен ако по работа се върнете там, където доскоро сте били. Не започвайте нови сериозни начинания – те могат да отслабят позициите ви в кариерата. Не се учудвайте, ако през февруари се сблъскате с неизяснени взаимоотношения с вашия началник и нямате яснота по повод своята длъжност и семейни права. Всичко идва от допуснати неотдавна дребни грешки – ваши или чужди. Налага се нещо да бъде преправено по обективни причини. това е нормално за вас: от време на време нещо да поизчистите, да поправите или да се въртите в кръг. Във вторник и сряда събитията илюстрират степента на вашето финансово благополучие.

imageАко в средата на януари сте си изяснили нещо за себе си относно своите най-важни договори и отношения (особено съпружески), то сега, в средата на февруари можете да си дадете отговор даоколко те са се подобрили оттогава до днес. Цялото това време вие е трябвало да работите над този проблем. В края на януари тази почти новогодишна ситуация е преминала в материалната и финансова област. Във вторник, сряда и събота преценете каква полза или загуба следва от всичко това. Може би вие правите ремонт или участвате в уреждането на някакви важни семейни въпроси – в тях важна роля би трябвало да играе финансовата съставляваща. От 12 до 20 февруари имате добри шансове да уредите подобни въпроси, привличайки някого за свой помощник. В неделя си изяснете кой ще бъде той, вашият покровител и помощник.

imageОт 13 до 18 февруари редом с вас би трябвало да се намира някакъв помощник. В тясно взаимодействие с него вие ще уредите няколко важни въпроса, включително и финансови. Не се препоръчва да подписвате важни документи до края на февруари, но никой не ви забранява да ги подготвите. Бавно, но славно… Не бързайте, докато не подготвите всичко във всяка работа. От 9 до 21 февруари имате много сили и решителност, подвижни и комутикативни сте. Използвайте своята енергия по предназначение. Дните на пълнолунието, когато Луната е в Лъв – четвъртък и петък, са вашите дни – бъдете на ниво, изяснете взаимодействията си с онези, които ви заобикалят, дръжте се достойно и покровителствено, от "кралска" позиция.

imageОт 1 до 13 февруари вие не сте имали голяма яснота относно своите "хоризонтални връзки" и обстоятелствата като цяло. Отхвърлете за известно време съмненията си относно съпружеските отношения и деловите партньори. Престанете прекалено много да опекунствате някого. Върнете се към насъщните битови и служебни ангажименти. Кои от тях са по-важни и по-полезни, ще стане ясно в дните на пълнолунието – от сряда до петък. Възможно е да се наложи да преправяте някои служебни пропуски. Не на последно място в поредицата от рутинни дейности са въпросите, касаещи здравето. От 12 до 20 февруари вие можете да преуспеете в службата, да спечелите повече от обикновено и да похарчите, ако е необходимо, смислено и с полза за най-необходимото.

 

imageВ периода на Водолея обстоятелствата са добронамерени към вас, доколкото това е възможно в тази сурова ситуация, в която мнозина от вас са въвлечени. Използвайте това, от 9 до 21 февруари заемайте енергична и лидираща позиция. През това време можете да постигнете най-ярки резултати в каквото си поискате. Стига само това, което правите, да ви увлича истински. Това може да бъде обучение, наука, спорт, дори развлечение и увлечение, но на професионално ниво или като много важен стремеж. Във вторник и сряда се случват преломни събития, трябва да знаете, че не са от леките, но в дните на пълнолунието вие сте във висок емоционален и физически подем, нищо не може да ви се опре.

imageДомашните и служебните трудности от 6 до 16 февруари ви напрягат. През тази седмица показателен ден е четвъртък – събитията ще покажат кой върху кого оказва натиск, кой кому е началник и т.н. Правете си изводите и поправяйте всичко, което сте в състояние да поправите. Напомняме ви, че през 2013 и 2014 години се случват най-важните събития. Те ще формират живота ви през следващите 14 години. И по-рано от 7 години едва ли ще бъде възможно нещо да се коригира. Например, изборът на семейство или кариера и други важни избори. През тази седмица не се случва нищо кардинално ново, освен че стават пределно ясни някои обстоятелства, касаещи семейството и кариерата. Значи, няма да бъде трудно да определите позициите си.

imageЗадачата ви е все същата: да стабилизрате своето благосъстояние и да попълните резерва си от сили, които от ноември до март са подложени на известна инфлация. По-ниско от реалната си стойност няма да паднат, но понякога на хората не им е приятно да научат своята реална стойност. И не само във вид на спечелени пари и количество потребляеми блага, но и във вид на таланти, умения и главното – здраве. Все пак човек не само пари управлява. Те са само начин да превърнеш своите умения в предмети за потребление. Така че гледайте на положението по-широко и "изчиствайте", засилвайте, отглеждайте всичко, което имате и искате да имате по-нататък. Младите хора рискуват по-малко, отколкото онези, при които "инфлацията на силите" се получава по естествен начин. Пазете се, трупайте умения.

image През тази седмица вие можете по-пълноценно и определено да оцените степента на своето благополучие – откъде и колко пари идват, къде изтичат средствата. Във вторник и четвъртък се случват дребни, но показателни събития, демонстриращи вашите съпружески и делови отношения с важни за вас хора – покровители, явни и скрити съперници. Имайте едно наум. От сряда до петък се постарайте да използвате и едните, и другите, и трети, като потенциални доставчици на ресурси за вас. Не само материални, но и различни други ресурси. През зимата ще научите цената си в най-различни сфери. Вие формирайте в другите хора представата за самите себе, включително и в потенциалните и реални съпрузи. Това е доста отговорно време.

image

Водолеите през тази седмица живеят живота си в режим на пълнолуние – всичко наоколо вие виждате в леко увеличен вид, като през оптична леща. Това е особено важно за оценката на важни за вас отношения – съпружески и деловии. От 14 до 18 февруари вашият интелект и разум са силни, думата ви тежи. Постарайте се да кажете някому своята последна дума, ако разбира се тя е изстрадана и не изкривява прекалено мислите ви. Рождениците от понеделник получават от звездите "задача" да променят нещо в своя битов живот – например неформалното съжителство да превърнат в семейство. Рождениците от вторник и сряда волно или неволно ще бъдат потопени в семейството, бита и здравето си. Рождениците от четвъртък и петък ще научат всичко за себе си и за хората около тях. Може би ще преуспеят в публичния живот. Рождениците от събота и неделяще броят прилежно пари – свои и чужди.

imageДо рождения си ден много от това, което се случва, характеризира вашето душевно състояние и това, което реално се случва "зад гърба ви". През тази седмица и особено в дните на пълнолунието (сряда-петък) тайното става явно – обръщайте внимание на дреболиите, те могат да ви подскажат какво е заметено "под килима", кой и какво ви влияе най-силно и негласно и какъв е характерът на това влияние. Периодът от 1 до 13 февруари може да се охарактеризира като сън за вас. Той е особено опасен за февруарските Риби. Този "сън" вие ще видите още и от 17 до 27 март. Но това е просто сън, дори и да предсказва. Нека той не стане "сън на Разума". Така че постарайте се да разшифровате събитията, които са се случили с вас през първата половина на февруари. През почивните дин около вас ще се окаже човек, който ще ви помогне да разберете и да прецените реалността по-добре, отколкото вие самите.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1370191
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930