Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2014 21:53 - Седмичен хороскоп от 07.07.2014 до 13.07.2014
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
2



Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп от 07.07.2014 до 13.07.2014

imageПрез тази седмица вие трудно ще спазвате рамките на дисциплината и задълженията. Своенравие се проявява предимно спрямо домочадието – вашите собствени интереси преобладават над техните интереси. Вие страстно желаете да се измъкнете от рутината. Това се получава, но с цената на резки, непредсказуеми за самите вас постъпки. Разрушителната и независима позиция може качествено да промени живота ви, но с цената на драма, загуби и някои жертви. Претеглете цената на получаваното и пожертваното. Във вторник заемате най-премерената позиция и сте способни да управлявате себе си и ситуацията. В четвъртък лесно се устремявате към мечтата, независимо от реалността. В събота трудната енергетика на пълнолунието изостря всички "остри ъгли" на формираната при вас житейска ситуация.

image

От 3 до 14 юли при вас се формира стабилно и конструктивно взаимодействие с деловите партньори, с официалните чиновници и със собствените ви роднини. Максимална ефективност от такова взаимодействие може да се постигне в понеделник и събота. Възползвайте се от това, за да изгладите ъглите, да ликвидирате макар и частично натрупаните конфликтни ситуации и просто житейските затруднения. От 3 до 20 юли вашите доходи са достатъчно високи, а придобивките – сполучливи. Периодът позволява на специалистите в своята сфера да намерят нелошо платена работа. Приемайте предложенията за работа. До 10 юли се въздържайте от юридически дела, пътувания с пресичане на граници и оформянето на важни документи. Или ще ви се наложи да положите усилия, което не сте предвиждали.

imageОт 3 до 20 юли вие лесно и непринудено ще съумеете да придвижите собствените си делови проекти, засилва се личната предприемаческа активност. Ако не се налага да работите, весела и непринудена почивка през този период ще ви поднесе флирт и множество удоволствия. Творческите хора успешно се издигат в професията си. Изпити и конкурси през този период са успешни. Ако се нуждаете от постоянна работа, прилично фиксирано заплащане, устройвайте се на работа от 3 до 14 юли. В семейството всичко е леко и просто… За вас… Малцина от вас през тези месеци и дори през следващите няколко години ще се вълнуват кой знае колко от амбиции в кариерата. Неопределена длъжност и статус ще се компенсирлат с обществена дейност и светски начин на живот. През тази седмица финансовите операции са съпроводени с риск или вероятен кредит.

imageВие сте изпълнени със собствено достойнство и то трябва да стане критерий на всичко, което е полезно или вредно за вас. Ръководете се от това чувство, когато избирате какво да приемете и какво да отхвърлите. Рождениците от тази седмица ще бъдат успешни в създаването на семейство, подобряването на семейния бит и получаването на социални блага. За всичко това ще се наложи да се борите енергично, понякога твърдо. Но задължително в рамките на закона, правилата и самодисциплината. Вие сте успешни в индивидуалния бизнес и творчество. На рождениците от събота и неделя се пада труден и необходим завой в начина им на живот, избор на нов път, нов статус. Не бързайте и се пазете от грешки и непременно ще сте победители.

imageСега вие приемате семейните обстоятелства и затруднения както трябва, поемайки върху себе си отговорността за приетите решения. Най-добре е да се концентрирате върху тези неща в понеделник и вторник – всичко ще се получи по най-добрия начин. В сряда и четвъртък сте успешни, уверени в себе си и смели. Само не се оставяйте прекалено мечтите да ви носят далече и нагоре. Ако все пак се отнесете с тях, осъзнайте, че реалността още през следващите дни ще внесе своите корекции. До края на юли бъдете нащрек, постарайте се да не се карате с роднини и съседи. Обществената активност напротив ще ви донесе най-положителни плодове. Ако не възразявате, приятелските отношения могат да преминат в романтичен стадий.

imageНай-доброто, което можете да направите от 6 до 20 юли, това е да получите повишение в службата с по-висока заплата или да намерите нова, материално изгодна работа. Ако имате дългове, през този период лесно ще се освободите от тях, макар и частично, за да получите съществено облекчение от такъв товар. Всякакви финансови и търговски операции, ако са на дневен ред, е желателно да осъществите през този период – всичко ще се получи по най-добрия начин. С други думи, това е време на позитивно развитие във вашето материално и имуществено състояние. Това ще се отрази позитивно и върху семейството – проверете това в четвъртък. Устойчиво-позитивно е и вашето обществено положение. Разчитайте на влиятелни приятели, укрепвайте дружбата.

 

image На 10 юли завършва продължилият повече от месец период на остро съперничество и екстремни ситуации, на които сте били пирнудени да реагирате. Спорове, съперничество, дребни убождания на самолюбието и дори травми – всичко това е падало повече върху раменете на родените в средата на октомври. Като награда за всичко преживяно, от 6 до 24 юли се появява възможност за социално признание, материална награда или възникване на романтично увлечение със сериозно продължение. Съществуващите съпружески отношения през юли съществено се подобряват, дори ако съпрузите известно време са далеч един от друг. Може би това е и фактор за сваляне на натрупаното напрежение в отношенията – помислете. Най-напрегнатият ден за седмицата е събота. Но той е и най-резултатният ден, ако искате да промените нещо кардинално.

imageОт 3 до 14 юли ви се предоставя възможност да направите правилна и стабилна стъпка в кариерата, опирайки се на собствените си качества, на това, което сте направили и постигнали през последните месеци. Изборна длъжност или назначение, постъпване във ВУЗ, други пътища и социални стълби се отварят пред онези, които са настойчиви и мотивирани. Важно е всичко, което се случва в събота – събитията са показателни за най-близката перспектива. Неспокойните служебни ситуации или тревожните признаци за здравословно неразположение отстъпват, губят острота и значимост. За известно време се намалява вероятността за смяна на местоработата и условията на труд. Продължилите няколко месеца тенденции са се изчерпали. Скоро вие ще можете да насочите интересуващите ви обстоятелства в ново русло. Гответе се, обмисляйте го.

imageТази седмица звездите не планират за вас никакви съществени промени в живота ви. Общата ситуация е съвсем благоприятна в този обем, в който вие имате добри отношения с другите хора – близки и не толкова близки. От 6 до 20 юли щастливите съпружески и приятелски съюзи, наследство и подаръци са в състояние съществено да украсят и оживят живота ви. За публичните хора това е доста благоприятно време за тяхната популярност. За обикновените хора има щастлива вероятност да получат бонус или да сключат стратегически изгоден договор. Домашните дела дълги години се ползват от "Божията милост", затова се постарайте тази милост да си я отработвате и заслужавате ежедневно.

image Месецът на Рака (21 юни -22 юли) за вас е изпълнен с позитивни външни събития. Хората са предимно добри, щедри. Обстоятелствата са добрнамерени към вас. Какво още е необходимо за изглаждането и неутрализацията на възможните неприятности на общия рязък космически фон, който засяга доста силно Козирозите? Може би, голяма част от "късметът" ще отиде за неутрализация на потенциалните неприятности и ще ви се стори, че няма "нищо особено хубаво"… Въпреки това, няма и нищо лошо – има за какво да благодарите на съдбата. От 6 до 20 юли можете да изисквате и да постигате по-висока длъжност, подобряване условията на труд – имате много шансове да постигнете желаното. Някои през този период може да завъртят служебен флирт – прекрасно и многообещаващо. Показателно е как вие се чувствате в събота – направете си изводите.

image

От 3 до 13 юли се засилва нервната обстановка на работното място, възниква силно безпокойство по повод служебни задължения или по повод собственото ви здравословно състояние. Ако не виждате нестандартен изход от тази ситуация, включително и чрез алтернативни методи на лечение, вземете решение. Ако не сте сигурни, претърпете, затягайки дисциплината в отношенията и изпълнявайки строго собствените си задължения. Всичко ще е за добро, всички тайни скоро ще изскочат изпод килима. Пазете колата си, вземете си нова, ако е нужно и възможно. Неспокойните роднини или съседи, както и колегите губят властта си над вас. Като награда за търпението ви оживява или се появява виртуална интернет връзка или романтично познанство по време на пътуване. Животът е многообразен и интересен.

imageОт 6 до 20 юли при вас добре вървят нещата с финансите, формира се романтична връзка. В щастливите бракове се засилва взаимната близост и разбирателство – използвайте това време, защото звездите не ви притискат, а просто ви предоставят такава възможност. Вие сте склонни да избирате развлечения, които струват пари, но едновременно с това тренират издръжливостта на мъжете, поддържат самооценката им, влияейки позитивно върху бъдещето. Рискът в паричните въпроси и кариерата е оправдан, но успехът не е гарантиран – всичко зависи от вашите способности и таланти. Ако почивните дни са щастливи и радостни, или сте просто доволни от себе си, значи всичко в живота ви върви както трябва. В дома ви ще се събере приятно общество от роднини или приятели.

Автор: Н. Чиркова




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1369810
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930