Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2013 07:23 - по традиция
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 446 Коментари: 0 Гласове:
2




На 6 август Православната църква чества големия християнски празник Преображение Господне, като спомен за небесната слава и мощ на Спасителя. Празникът е свързан с едно от най-важните евангелски събития – явяването на Исус Христос в небесна слава пред трима от най-близките му ученици – Петър, Яков и Йоан. Според поверието в полунощ срещу Преображение Господне небесните порти се отварят и сам Господ се явява на Божията врата в сияйна светлина. Само който е праведен ще го види и, каквото си пожелае, Господ ще му го даде.

Преображение Господне е свързано с промяна и с нова надежда. Затова празникът се отбелязва в края на християнската църковна година. В малките градове
и села на България все още са живи колоритните
народни обичаи, свързани с Преображение Господне

Именници днес са: Сотир, Сотирка

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ!
Хубав ден и весел празник!

image
  Невежливост на стюардите, лоши шеги на пилотите и невероятно глупави въпроси, произнасяни от пасажерите, оформят тази класация на най-абсурдните неща, казани на борда на самолета. Въпроси на пасажерите: „Ако пилотът отиде до тоалетната, кой управлява самолета?“, пита загрижен пасажер. „Децата ми се отегчават. Нямате ли някой в екипа, който прави фокуси?“, интересува се дама. „Наистина ли не можете да отворите прозореца?“ - въпрос, зададен при излитане на самолета. „Извинете, откъде мога да си купя билет?“, пита неизвестно как попаднал в самолета човек. По време на полет от Париж до Ница любопитен пасажер моли: „Бихте ли казали на пилота да лети по-ниско, за да разгледаме града?“. „Моля кажете на пилота да спре турболенцията“, заявява пътничка. „Стюардесите изобщо не са толкова секси, колкото очаквах“, пише пасажер в книгата за оплаквания. „Извинете защо нямам сигнал на мобилния си телефон“, пита пасажер, убеден, че като говори по телефона, пътуването ще му се стори по-кратко. Глупави шеги на пилота: „Здравейте на всички. На борда имаме човек, който днес лети за първи път и също- навършва 50 години“ - салонът отговаря с аплодисменти. Гласът продължава: „Да пожелаем честит рожден ден на пилота“. Delta Airlines е горда да ви съобщи, че в нейните редици са някои от най-добрите пилоти в света. За нещастие- никой от тях не е на този самолет. Ако пътувате с малко дете, помогнете му да си сложи кислородната маска. Ако пътувате с няколко малки деца, сега е момента да решите кое ви е любимо“. Благодарим ви и помнете, че никой не ви обича- вас и вашите пари, колкото Southern Airlines. Последният излязъл чисти самолета. Дами и господа, секторът за пушачи е на дясното крило. Ако успеете да запалите там, можете и да пушите. Дами и господа, ние се извиняваме за закъснението. Един пътник полета от Детройт реши да повърне храната, предлагана от компанията ... При напускане на самолета, не забравяйте всичките си лични вещи. Всичко забравено в самолета ще бъде поделено между екипажа. Благодарим ви, ако не забравяте жените или децата си.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-absurdnite-frazi,-proizneseni-v-samoleta//nid-110505.html



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1370807
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930